EUROLEAGUE

Σλότερ: "Δεν πιάσαμε τα στάνταρντ μας"

Σλότερ: "Δεν πιάσαμε τα στάνταρντ μας"
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Σλότερ ήθελε να περιορίσει τον Σχορτσανίτη, το έκανε αλλά τελικά η Ρεάλ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό... Διαβάστε τι είπε ο Αμερικανός στο Sport24.gr για την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τα λάθη και την πρωτιά του Α' ομίλου

Πριν το παιχνίδι, ο Μάρκους Σλότερ έλεγε στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι όποιος κέρδιζε στις εναέριες μάχες ανάμεσα στον ίδιο και το Σοφοκλή Σχορτσανίτη θα κέρδιζε και η ομάδα του.

Τελικά, την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 79-68 της Ρεάλ Μαδρίτης με το Σλότερ να τελειώνει το ματς με 5 πόντους και τον Big Sofo μόλις με 2.

Ο Μάρκους Σλότερ εξήγησε στο Sport24.gr ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην εκπληκτική απόδοση των περιφερειακών του Παναθηναϊκού που μπορεί να ήταν άστοχοι στα τρίποντα (3/19), όμως έπαιξαν με μυαλό και υπομονή.

"Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική μέσα στο γήπεδο κι εμείς δεν καταφέραμε να πιάσουμε τα στάνταρντ στο παιχνίδι μας", ήταν τα πρώτα λόγια του Σλότερ που συμπλήρωσε:

"Έπαιξε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Έκανε λίγα λάθη, ενώ εμείς κάναμε πάρα πολλά και δε βρήκαμε το ρυθμό μας. Περιορίσαμε το Sofo αλλά οι γκαρντ τους έπαιξαν τόσο καλά που δεν χρειάζονταν και την καλή απόδοση του Σχορτσανίτη για να νικήσουν".

"Δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε"

Τον ρωτήσαμε αν τον ξάφνιασε η τόσο καλή απόδοση του Παναθηναϊκού που όχι μόνο νίκησε, αλλά κάλυψε και τη διαφορά του α' αγώνα στη Μαδρίτη (85-78).

"Ξέραμε ότι θα έπαιζαν πολύ δυνατά γιατί παλεύουν να μπουν στο TOP-16 και περιμέναμε ότι θα έβγαζαν στο παρκέ, ό,τι καλύτερο είχαν για να κερδίσουν", υποστήριξε ο 27χρονος πάουερ φόργουοντ και συμπλήρωσε

"Ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά δεν μπορούσαμε να τους ακολουθήσουμε όταν ξέφυγαν. Έπαιζαν στην έδρα τους και τελικά κατάφεραν να νικήσουν".

"Η πρωτιά ακόμα στα χέρια μας"

Μπορεί, η Ρεάλ να συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση του Α' ομίλου, ωστόσο πλέον έχει και την παρέα της Χίμκι που νωρίτερα είχε επιβληθεί της Φενέρμπαχτσε (71-70). Ο Μάρκους Σλότερ πάντως δεν δείχνει να αμφιβάλλει ιδιαίτερα για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

"Είμαστε σε καλή κατάσταση, θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι που απομένει μέχρι το τέλος της α' φάσης. Να μην χάσουμε την πρωτιά και φυσικά να μη χάσουμε τα δύο παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικά.

Δεν μας επηρεάζει σημαντικά η ήττα. Η πρωτιά είναι ακόμα στα χέρια μας", κατέληξε ο Αμερικανός άσος δείχνοντας πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ