EUROLEAGUE

Σκαριόλο: "Αν είχαμε νικήσει τη Φενέρ..."

FOTO IPP/GI/IMAGO/WOJCIECH FIGURSKI/NEWSPIX CAMPIONATO EUROPEO DI PALLACANESTRO BASKET KATOWICE 20/09/2009 SPAGNA-SERBIA 85-63 - FINALE - NELLA FOTO L' ALLENATORE DELLA SPAGNA SERGIO SCARIOLO warning available only for italian markets Italy Photo Press - Katowice 2009-09-18 FOTO IPP/GI/IMAGO/WOJCIECH FIGURSKI/NEWSPIX CAMPIONATO EUROPEO DI PALLACANESTRO BASKET KATOWICE 20/09/2009 SPAGNA-SERBIA 85-63 - FINALE - NELLA FOTO L\' ALLENATORE DELLA SPAGNA SERGIO SCARIOLO warning available only for italian markets Italy Photo Press Sergio Scariolo allenatore della Spagna Campionato Europeo  di Basket  - fotografo: Imago Sportfotodienst / ITALYPHOTOPRESS
FOTO IPP/GI/IMAGO/WOJCIECH FIGURSKI/NEWSPIX CAMPIONATO EUROPEO DI PALLACANESTRO BASKET KATOWICE 20/09/2009 SPAGNA-SERBIA 85-63 - FINALE - NELLA FOTO L' ALLENATORE DELLA SPAGNA SERGIO SCARIOLO warning available only for italian markets Italy Photo Press - Katowice 2009-09-18 FOTO IPP/GI/IMAGO/WOJCIECH FIGURSKI/NEWSPIX CAMPIONATO EUROPEO DI PALLACANESTRO BASKET KATOWICE 20/09/2009 SPAGNA-SERBIA 85-63 - FINALE - NELLA FOTO L\' ALLENATORE DELLA SPAGNA SERGIO SCARIOLO warning available only for italian markets Italy Photo Press Sergio Scariolo allenatore della Spagna Campionato Europeo di Basket - fotografo: Imago Sportfotodienst / ITALYPHOTOPRESS IMAGO SPORTFOTODIENST / ITALYPHO

Αυτό το "αν" θα... τρώει τον Σέρτζιο Σκαριόλο για τις επόμενες ημέρες, καθώς η Αρμάνι έχασε το τρένο όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Sport24.gr. Τι είπε για την ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού

Με τις υποθέσεις δεν παίρνεις προκρίσεις, ούτε κερδίζεις ματς, όμως αυτό το υποθετικό "αν" θα τριβελίζει το μυαλό του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του από την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Η φράση του "αν είχαμε νικήσει τη Φενέρμπαχτσε..." με την οποία ολοκλήρωσε τη συζήτησή μας, δείχνει πόσο πολύ θα ήθελε να αλλάξει τα πράγματα, αν είχε τη δύναμη.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε στο Sport24.gr λίγες ώρες πριν η αποστολή της Ολίμπια Μιλάνο επιστρέψει στην Ιταλία και μοιράστηκε μαζί μας την ικανοποίηση για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά και τη στενοχώρια που η ομάδα του έχασε το τρένο της πρόκρισης. Για του λόγου το αληθές διαβάστε και τα σενάρια της πρόκρισης...

"Είναι η πιο σημαντική νίκη στην ιστορία της Ολίμπια Μιλάνο. Κερδίσαμε μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός και μάλιστα μέσα στην έδρα του. Είναι ένας σύλλογος με παράδοση κι αυτή μία σπουδαία νίκη για την ομάδα. Είναι κάτι ανεκτίμητο και άξιο αναφοράς για εμάς", σχολίασε ο Ιταλός προπονητής και συνέχισε:

"Το κλειδί δεν ήταν ένα για τη νίκη... Παίξαμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, πήγαμε την μπάλα στην επίθεση όπου έπρεπε και κρατήσαμε πολύ χαμηλά τον Παναθηναϊκό ειδικά στα σουτ τριών πόντων (σ.σ. είχε 2/16)".

"Μας έλειψαν οι Χέρστον και Μπρέμερ"

Επισημάναμε στο Σέρτζιο Σκαριόλο πως πλέον η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ καλύτερα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και ήταν σαν να τον τσιγκλίσαμε να μας πει τον καημό του:

"Δυστυχώς για εμάς υποχρεωθήκαμε να παίξουμε το πρώτο μέρος του TOP-16 χωρίς τον Μπρέμερ και τον Χέρστον που είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε τρεις αγώνες χωρίς αυτούς και δεν πήραμε μία νίκη που θα μας ήταν χρήσιμη τώρα.

"Δυστυχώς χάσαμε το τρένο της πρόκρισης"

Πλέον, ακόμα και με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο τελευταίο ματς, η Αρμάνι Μιλάνο μένει εκτός 8άδας κι αυτό δεν είναι κάτι που... καταπίνεται εύκολα. Άλλωστε, με τον ίδιο απολογισμό (3-3) αναμένεται να περάσει κάποια ομάδα από τον όμιλο στα πλέι οφ.

"Τα πράγματα τελείωσαν για εμάς, χάσαμε το τρένο της πρόκρισης. Έχουμε χάσει τη διαφορά με την Ούνιξ Καζάν και πλέον μένουμε με την υπόθεση, "αν είχαμε κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε...", κατέληξε απογοητευμένος ο Σέρτζιο Σκαριόλο πριν μας αποχαιρετίσει ευγενικά για να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ιταλικής ομάδας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ