EUROLEAGUE

Σκαλοπάτι πριν το "μεγάλο άλμα" η Φενέρμπαχτσε για τον Μέλι

Σκαλοπάτι πριν το "μεγάλο άλμα" η Φενέρμπαχτσε για τον Μέλι

Ο Νικολό Μέλι ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, όμως έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του. Και δεν σκοπεύει να το αλλάξει.

Η είδηση κυκλοφόρησε το βράδυ της Πέμπτης (18/5), όμως σαν φήμη υπήρχε εδώ και πολύ καιρό. Ο Νικολό Μέλι θα αποχαιρετήσει τη Μπάμπεργκ στο τέλος της σεζόν, ώστε την επόμενη να φορά τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε με την οποία θέλει να κάνει πρωταθλητισμό.

Ο 26χρονος Ιταλός πάουερ φόργουορντ έκανε εξαιρετική χρονιά στη EuroLeague (11.5 πόντοι με 53.5% στα δίποντα και 43.5% στα τρίποντα, 7.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ ανά 29.1 3 λεπτά συμμετοχής), θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της διοργάνωσης και τώρα θα δοκιμάσει τον εαυτό του και τα όριά του υπό την καθοδήγηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Ο Μέλι, πάντως, έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του.

Θέλει να παίξει στο ΝΒΑ. Και στη Φενέρμπαχτσε θα "ψηθεί" ακόμη περισσότερο πριν κάνει το μεγάλο βήμα, το υπερατλαντικό ταξίδι που θα τον βάλει στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη, απέναντι στους καλύτερους μπασκετμπολίστες του κόσμου. Ο Ιταλός είχε προτάσεις για να μετακομίσει στις ΗΠΑ, όμως προτίμησε να μείνει για λίγο ακόμη στα μέση μας ώστε να νιώσει πιο δυνατός, πιο έτοιμος για το ΝΒΑ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ