EUROLEAGUE

Σε γνώριμα μέρη ο Ολυμπιακός

Σε γνώριμα μέρη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ στην Βιτόρια (27/12, 21:30, NS3) στην πρεμιέρα του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας (video).

Αρχίζει σήμερα (27/12) το "Top-16" της Ευρωλίγκας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είχαν αντιμετωπίσει τους Βάσκους και στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, νικώντας δύσκολα στο ΣΕΦ και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στη Βιτόρια.

Οι "ερυθρόλευκοι" στις 16 Νοεμβρίου επικράτησαν της Κάχα Λαμποράλ με 89-72, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έπειτα από μερικές ημέρες να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο αντικαταστάτης του ήταν ο Τάμπακ που κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα τελικά στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, σημειώνοντας σημαντικές νίκες. Με αυτόν τον τρόπο οι Βάσκοι επέστρεψαν στο "Top-16" ύστερα από απουσία ενός έτους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πώς η ομάδα του αντιμετώπισε την Κάχα Λαμποράλ στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας, όμως πρόσθεσε πώς πλέον έχει αλλάξει προπονητή και ψυχολογία.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε πώς τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του έχουν διαγράψει από το μυαλό τους τα παιχνίδια της πρώτης φάσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ