EUROLEAGUE

Σε δύο ημέρες η απόφαση

Σε δύο ημέρες η απόφαση
INTIME SPORTS

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό ότι η απόφαση για την ένσταση που κατέθεσε αναμένεται να βγει σε δύο εργάσιμες ημέρες (video).

Σε δύο εργάσιμες ημέρες θα βγει η απόφαση στην ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με τη Σιένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε τους "ερυθρόλευκους" ότι ο αθλητικός δικαστής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αποφασίσει σε 48 ώρες, από την ώρα που θα κατατεθεί και η συμπληρωματική έκθεση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε αναλυτικά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σιένα που βρήκε νικητές τους Ιταλούς με 74-72...

Οι Περαιώτες θα καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουν την Δευτέρα (21/01), με την απόφαση να αναμένεται την Τετάρτη (23/01).

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ένσταση της ζητάει την επανάληψη του αγώνα επικαλούμενος το δεδικασμένο από το ματς της ΑΕΚ με την Τάου. Στα συν για την ομάδα του Πειραιά το ματς μεταξύ της Γκέτινγκεν με την Μπεσίκτας, μία περίπτωση που είναι ίδια ακριβώς με όλα όσα διαδραματίστηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του χθεσινού (18/01) παιχνιδιού.

Η Σιένα από την πλευρά της εξέτασε χθες την πιθανότητα να καταθέσει κι εκείνη με τη σειρά της ένταση, αλλά όπως έλεγαν από τον ιταλικό σύλλογο θα περιοριστούν στο να στείλουν στην Ευρωλίγκα έγγραφο με τη θέση τους.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ