EUROLEAGUE

Ρούντι: "Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός"

Ρούντι: "Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ τόνισε πώς ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος από την Ρεάλ, λέγοντας ότι είναι πιο σκληρός αντίπαλος από την ΤΣΣΚΑ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μίροτιτς, Κάρολ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε για τον τελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" είναι πιο έμπειρος από την ομάδα του.

" Ο τρόπος που έπαιξε ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, δείχνει ότι οι παίκτες του γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Είναι ένα σύνολο ανθρώπων που παίζει ως ομάδα, που ξέρουν ο ένας τον άλλον", είπε ο Ρούντι Φερνάντεθ και πρόσθεσε:

" Συνέτριψαν την ΤΣΣΚΑ δείχνοντας ότι είναι σπουδαία ομάδα, με εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι για εμάς πιο σκληρός αντίπαλος από την ΤΣΣΚΑ σε αυτόν τον τελικό.

Ξέρει πώς να παίζει σε έναν τελικό Ευρωλίγκας. Ξέρουν ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αυτό τους επιτρέπει να παίξουν όπως έπαιξαν χθες (10/5). Αν έπρεπε να επιλέξω, θα έλεγα ότι ο Ολυμπιακός είναι πιο έμπειρος από εμάς σε τέτοιες καταστάσεις".

Μίροτιτς: "Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για αυτό το ματς"

Ο Μίροτις είπε από την πλευρά του: " Δουλέψαμε όλη την χρονιά για να φτάσουμε σε αυτό το παιχνίδι και σκεφτόμαστε μόνο πώς θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό. Πρέπει να γνωρίζουμε πως είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και αν θέλουμε να τον νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωτικό παιχνίδι. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα για παράδειγμα παίξαμε για 20 με 25 λεπτά καλά, αλλά για για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά.

Πρέπει να είμαστε ήρεμοι πριν από έναν τελικό, υπάρχει αρκετή πίεση ήδη και δενπρέπει να πιεστούμε περισσότερο. Όταν έρθει η ώρα του αγώνα, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Το κλειδί της επιτυχίας μας είναι πως παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ, ειδικά στην επίθεση, αλλά στους σημαντικούς αγώνες αποδείξαμε πως παίζουμε εξίσου καλή άμυνα".

Κάρολ: "Εκπληκτικό να βρίσκεσαι στον τελικό της Ευρωλίγκας"

Ο Τζέισι Κάρολ ανέφερε: " Είναι εκπληκτικό να βρίσκεσαι στον τελικό της Ευρωλίγκας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί είναι ένα όνειρο που βγήκε αληθινό. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που τη χαρακτηρίζει η επιθετικότητα και η δύναμη. Εμείς θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να "κόβουμε" στο καλάθι για να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας.

Επαιξαν τρομερή άμυνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά εμείς έχουμε διαφορετικό στιλ. Η ΤΣΣΚΑ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έκανε λάθη. Οπως είπα, έχουμε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού και πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ