EUROLEAGUE

Ρέπεσα: "Οι ήρωες είναι θαμμένοι δυο μέτρα κάτω από τη γη"

Ρέπεσα: "Οι ήρωες είναι θαμμένοι δυο μέτρα κάτω από τη γη"

Τρομερή ατάκα από τον κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα: "Οι ήρωες είναι θαμμένοι στα δυο μέτρα κάτω από τη γη", είπε χαρακτηριστικά.

Απογοητευμένος από τους παίκτες του ο Γιασμίν Ρέπεσα, είπε πως " οι ήρωες είναι θαμμένοι δυο μέτρα κάτω από τη γη". Ο Δημήτρης Ιτούδης, από την άλλη, δήλωσε ξανά περήφανος για τους δικούς του αθλητές που δεν στάθηκαν στις απουσίες των Τεόντοσιτς - Ντε Κολό και έπαιξαν ως σύνολο για τη δέκατη νίκη σε 11 ματς.

Γιασμίν Ρέπεσα: " Είναι αποδεκτό να χάσεις από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως δεν είναι αποδεκτό να κάνεις ένα δεύτερο ημίχρονο σαν το αποψινό μας. Το ξεκίνημα στην τρίτη περίοδο ήταν σημαντικό. Αστοχήσαμε σε δυο σερί τρίποντα, όταν τα εκβίασαν ο Τσιντσιαρίνι και ο Ντράγκιτς. Τότε σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Είναι ανεξήγητο γιατί στο πρώτο μέρος ήμασταν εξαιρετικοί σε άμυνα κι επίθεση. Πάντα πίστευα ότι στις δύσκολες στιγμές τα καταφέρνεις όταν παίζεις ως ομάδα, διότι οι ήρωες βρίσκονται δυο μέρα κάτω από το έδαφος, θαμμένοι. Αυτό που είδατε σήμερα, συμβαίνει όταν δεν εκτελείς το πλάνο ως ομάδα".

Δημήτρης Ιτούδης: " Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου, ακόμη και τους τραυματίες που έμειναν στη Μόσχα και θα ήθελαν να βρίσκονται εδώ μαζί μας για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό εννοούσαμε όταν λέγαμε ότι πρόκειται για μαραθώνιο. Πιστεύω πως κρατήσαμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο στους 64 πόντους. Ήταν μία από τις καλύτερες αμυντικές μας εμφανίσεις. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα καλά και είχαμε τις απαντήσεις, ακόμη κι όταν στο πρώτο μέρος δεν σουτάραμε καλά. Συνολικά, αξίζαμε τη νίκη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ