EUROLEAGUE

Ρεκόρ ανταπόκρισης κοινού για την Εuroleague

Ρεκόρ ανταπόκρισης κοινού για την Εuroleague

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε πως η φετινή σεζόν δεν είχε προηγούμενο, σε ό,τι αφορά την ανταπόκριση του κοινού, στα social networks. Δείτε τους αριθμούς.

"Με υπερηφάνεια" όπως γράφει το σχετικό δελτίο Τύπου, η Euroleague Basketball ανακοίνωσε πως απήλαυσε φέτος κατακόρυφη αύξηση στους αριθμούς που αφορούν την ανταπόκριση κοινού, σε όλα τα επίπεδα: από την προσέλευση του κοινού έως τα social networks.

Συνολικά κόπηκαν 2.027.403 εισιτήρια, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης στην διοργάνωση. Περίπου 8.500 ήταν οι θεατές που βρίσκονταν στις εξέδρες, σε κάθε αγώνα, αύξηση της τάξεως του 11% σε σχέση με την περυσινή σεζόν.

Η τελευταία σεζόν είχε διπλάσια νούμερα σε επισκέψεις, στα επίσημα sites της διοργάνωσης, με την προσθήκη των euroleague.sport24.gr και του gazzetta.it/basket/Euroleaga, στρατηγική που την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες.

Έντονη κινητικότητα παρουσιάστηκε και στα social media, με το ποσοστό των "like" στο Facebook να παρουσιάζει διψήφια αύξηση και τις συνδρομές στο κανάλι της Euroleague στο Youtube να πολλαπλασιάζονται, φτάνοντας τα 17 εκατομμύρια "views" το διάστημα Οκτώβριος-Μάιος.

Η Euroleague δημιούργησε και νέα ρεκόρ, σε ό,τι αφορά τα κανάλια που μετέδωσαν το Final Four στο Μιλάνο: ήταν 72 και τα ματς μπήκαν σε 201 χώρες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ