EUROLEAGUE

Ρεάλ Μ. - Αρμάνι Μιλάνο 93-74

Ρεάλ Μ. - Αρμάνι Μιλάνο 93-74

Η Ρεάλ παρέσυρε (και) την Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας με 93-74 και δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της σε Ισπανία και Euroleague! Εντυπωσιακός ο Μίροτιτς με... αλάνθαστα στατιστικά!

Οι Μαδριλένοι του Πάμπλο Λάσο ζορίστηκαν μόνο για ένα δεκάλεπτο κόντρα στην Αρμάνι, πριν πατήσουν γκάζι και ξεφύγουν στο σκορ φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη απέναντι στους Ιταλούς με 93-74.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του αγώνα

Έτσι η ''Βασίλισσα'' έκανε το 3/3 στην Euroleague και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της αφού, κατά γενική ομολογία, παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή στη διοργάνωση. Το κατάλαβαν από πρώτο χέρι και οι παίκτες της Αρμάνι που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον τρελό ρυθμό των γηπεδούχων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Λάνγκφορντ, Μος.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε το τέλειο παιχνίδι για τη Ρεάλ έχοντας 19 πόντους με 6/6 βολές, 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο καθώς και έξι ριμπάουντ, δυο ασίστ και τέσσερα κερδισμένα φάουλ, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ranking!

Η Αρμάνι Μιλάνο προσπάθησε να περιορίσει τους Ρούντι Φερνάντεθ και Τζέισι Κάρολ όμως ο Μίροτιτς ήταν αυτός που έκανε τη ζημιά στους φιλοξενούμενους. Ο νεαρός φόργουορντ πήρε από το... χέρι τη Ρεάλ στην α' περίοδο και διαμόρφωσε το 21-13 στο 7'50'' όμως οι Ιταλοί αντέδρασαν και μείωσαν σε 23-18. Οι Μαδριλένοι διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα στο σκορ και προηγήθηκαν 27-20 στο 11'30'', έχοντας μόλις 1/7 τρίποντα σε αυτό το διάστημα. Η Αρμάνι Μιλάνο κράτησε επαφή με το σκορ ως το 14' (30-26), πριν η Ρεάλ ''τρέξει'' με τους Κάρολ και Ροντρίγκεθ και εκτοξεύσει τη διαφορά στο +18 (44-26)!

Ο Ροντρίγκεθ με τρίποντο διαμόρφωσε το 49-29 στο 19' για τους γηπεδούχους που δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ο Ρέγες από τη γραμμή των βολών έκανε το 69-43 στο 28' ενώ το νέο τρίποντο του Κάρολ διαμόρφωσε το 87-60 στα μισά της γ' περιόδου. Η Ρεάλ έφτασε σε μια ευρεία νίκη με 93-74 και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις!

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ