EUROLEAGUE

Ράντονιτς: "Χαίρομαι που δεν βρισκόμαστε στον Γ΄όμιλο"

Ράντονιτς: "Χαίρομαι που δεν βρισκόμαστε στον Γ΄όμιλο"

Ο Ερυθρός Αστέρας στην δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση στην Euroleague, θα έρθει αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της σέρβικης ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, για την κλήρωση και τους αγώνες κόντρα στους Πειραιώτες

Η κλήρωση των ομίλων της Euroleague για την περίοδο 2014-15 ολοκληρώθηκε. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το πέρας της διαδικασίας έκανε ένα πρώτο σχόλιο για τον όμιλο της ομάδας του.

"Σίγουρα ο Γ' όμιλος είναι ο πιο δύσκολος και χαίρομαι που δεν βρισκόμαστε σε αυτόν. Ο δικός μας όμιλος διαθέτει επίσης ποιότητα και εμπειρία από την Ευρωλίγκα", ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και συνέχισε: "Ακόμη δε μπορούμε να προσδιορίσουμε το στόχο μας αφού πρέπει πρώτα να διαμορφωθεί το ρόστερ μας. Το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Θα χρησιμοποιήσουμε τις εμπειρίες από την περασμένη σεζόν".

Καταλήγοντας ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε: "Οι φίλαθλοι μας θα δουν δύο πολύ όμορφα ματς τα οποία θα διεξαχθούν σε φανταστική ατμόσφαιρα αφού υπάρχουν άριστες σχέσεις των οπαδών μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ