EUROLEAGUE

Ψυχωμένος στην Τουρκία ο Ολυμπιακός

Ψυχωμένος στην Τουρκία ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Στην Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται σήμερα (8/02, 20:30, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Εφές σε ένα καθοριστικό ματς για τους Τούρκους (videos).

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα (8/02, 20:30, ΝΕΤ, Live-Sport24.gr) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Αναντόλου Εφές για την τέταρτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των "ερυθρολεύκων" που θα αγωνιστούν σε μία επικίνδυνη έδρα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και επιβλήθηκε των Τούρκων με 83-65 στο ΣΕΦ, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας. Εκτός από το θετικό αποτέλεσμα η διαφορά των 18 πόντων μπορεί να αποδειχτεί... χρυσάφι για τους Πειραιώτες στη συνέχεια.

Η Εφές την προηγούμενη εβδομάδα παραχώρησε δανεικό τον Βλάντο Ιλιέφσκι στην Λοκομοτίβ Κούμπαν και μία μέρα αργότερα είδε τον Ερμάλ Κούτσο να τραυματίζεται (2 μήνες εκτός). Αυτό επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το μειωμένο σε συμμετοχή ρόστερ των Τούρκων, οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από δέκα παίκτες στα τρία ματς του "Top-16".

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν κανένα απολύτως άγχος για το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν με συγκέντρωση και προσήλωση στο ματς να πάρουν ένα πολύ σημαντικό "διπλό" που θα τους στείλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης και όπως τόνισε περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του ΣΕΦ.

" Πάντα είναι δύσκολα παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι τα ίδια. Δεν θα είναι το ίδιο ματς από απόψεως τακτικής, ούτε περιμένω ένα καταπληκτικό ματς από εμάς όπως παίξαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο την περασμένη Τετάρτη", ανέφερε ο "Ντούντα", ενώ ο Κάιλ Χάινς πρόσθεσε:

" Είναι ένα μεγάλο ματς για εμάς. Πηγαίνουμε στην Πόλη να παίξουμε καλά και να πάρουμε μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να έχουμε καλύτερη άμυνα και να πάρουμε το ματς. Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ".

Από τους Τούρκους, ο Ουφούκ Σαρίτσα είπε το αυτονόητο για την ομάδα του... " Είναι ένα ματς που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε στην έδρα μας. Για να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα είναι επιτακτική η νίκη".

Ολυμπιακός - Εφές 83-65...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ