EUROLEAGUE

Πρώτη συνάντηση στη Βαρκελώνη με Διαμαντίδη, Πρίντεζη

Πρώτη συνάντηση στη Βαρκελώνη με Διαμαντίδη, Πρίντεζη

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης και οι αρχηγοί των ομάδων της Euroleague βρίσκονται στη Βαρκελώνη όπου θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού σποτ της διοργάνωσης.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Euroleague έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα τη λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση της σεζόν 2014-15. Η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου όμως οι σταρ των ομάδων βρίσκονται ήδη στη Βαρκελώνη.

Οι παίκτες των οργανισμών που συμμετέχουν στην Euroleague της νέας περιόδου ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας. Εκεί θα έχουν συνάντηση με τη διοργανώτρια αρχή και τους υπεύθυνους του κοινωνικού προγράμματος ''One Team''.

Παράλληλα, ορισμένοι από αυτούς θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα του νέου διαφημιστικού σποτ της Euroleague μαζί με τους προπονητές των ομάδων που θα ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη.

Στη συνάντηση των παικτών βρέθηκαν οι ''δικοί'' μας Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιώργος Πρίντεζης, όπως ''αποκάλυψε'' στη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο Σινάν Γκιουλέρ της Γαλατάσαραϊ.

Εν τω μεταξύ, στις 3 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη συνάντηση μεταξύ των προπονητών και των διαιτητών που ''σφυρίζουν'' στην Euroleague. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα συζητηθούν οι νέοι κανονισμοί και οι εφαρμογές στο παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ