EUROLEAGUE

Πρίντεζης: "Δεν φοβόμαστε"

Πρίντεζης: "Δεν φοβόμαστε"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη στο RedPlanet.gr, μιλώντας για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-Four. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Κατά την διάρκεια της Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε συνέντευξη-ποταμό στο RedPlanet.gr, μιλώντας για την παρουσία των Πειραιωτών στο Final-Four.

Ο 28χρονος πάουερ-φόργουορντ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να "χτυπήσουν" στις αδυναμίες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ποντάροντας στην ενέργεια, στην ταχύτητα και στους αιφνιδιασμούς, ενώ επεσήμανε πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα για να υπερασπιστούν το στέμμα τους δίχως να έχουν να φοβηθούν τίποτα.

-Γιώργο συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final-Four. Πρώτη ερώτηση, καταρχάς, τι συμβαίνει με το διάστρεμμα στο πόδι σου, διότι αρκετοί ανησύχησαν μήπως πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό. Είσαι εντάξει;

" Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν υπάρχει πρόβλημα. Όντως, και εγώ ανησύχησα εκείνη την στιγμή, διότι το πόδι μου γύρισε αρκετά, αλλά δόξα τον Θεό όλα είναι καλά. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκινήσω και θα λάβω μέρος κανονικά, δεν έχουμε κανένα θέμα, και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας."

-Φέτος θεωρείς πως ήταν πιο δύσκολο το να φτάσετε στο Final-Four του Λονδίνου, σε σχέση με πέρσι στην Κωνσταντινούπολη;

" Κοίτα, η χρονιά φέτος ήταν πάρα πολύ μεγάλη, οι ομάδες ήταν πιο πολλές, τα παιχνίδια πιο πολλά, τα ταξίδια περισσότερα, οπότε μόνο και μόνο αυτά αποκτούν ένα έξτρα βάρος ώστε να τα βγάλεις εις πέρας μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν όπως είναι η φετινή. Επίσης, φέτος, με το νέο σύστημα της Euroleague, δεν υπάρχει και ο τομέας τύχη, αν μπορώ να το πω έτσι. Πέρσι, για παράδειγμα, το TOP-16 ήταν έξι παιχνίδια, ενώ φέτος είχαμε να δώσουμε 14 ματς σε εκείνη την φάση, παραπάνω από τα διπλάσια σε σχέση με πέρσι. Οπότε, το ζητούμενο ήταν να δείξουμε καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα για να καταφέρεις να βρεθείς στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στο Final-Four."

-Σχεδόν ίδια ομάδα φέτος, αλλά διαφορετικός προπονητής. Τι ζητάει περισσότερο ο κόουτς Μπαρτζώκας από εσάς σε σχέση με τον κόουτς Ίβκοβιτς. Που εστιάζει κυρίως;

" Πάνω-κάτω ό,τι φαίνεται στο γήπεδο. Κατά γενική ομολογία ο κόουτς Μπαρτζώκας φέτος έχει κρατήσει ορισμένα καλά στοιχεία που είχε και ο κόουτς Ίβκοβιτς πέρσι, όπως το να προσπαθούμε να παίζουμε πάντα καλή άμυνα και να τρέχουμε όσο το δυνατόν γίνεται στους αιφνιδιασμούς. Είναι επίσης όμως πάρα πολύ καλός προπονητής στο να προσπαθήσει να μας διδάξει στο "πέντε εναντίον πέντε" στο μισό γήπεδο. Είναι ένας τομέας που προσπαθούμε να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας, δηλαδή στο σετ παιχνίδι, διαβάζοντας την αντίπαλη άμυνα και να ξέρουμε ποια είναι τα μείον του αντιπάλου ώστε να "χτυπάμε" σε αυτά στις επιθέσεις μας".

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Πρίντεζη στο Redplanet.gr...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ