EUROLEAGUE

Preview: Ζαλγκίρις – Γαλατάσαραϊ

Preview: Ζαλγκίρις – Γαλατάσαραϊ

Η Γαλατάσαραϊ διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στα playoffs και θέλει μόνο νίκη επί της αδιάφορης βαθμολογικά Ζαλγκίρις στο Κάουνας (27/03, 19:45) ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Οι Τούρκοι του νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού Εργκίν Αταμάν έχουν ρεκόρ 5-6 στο TOP-16 και ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον ΣΤ' όμιλο μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου, Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Έτσι, λοιπόν, δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, από τη στιγμή μάλιστα που απέναντί τους βρίσκεται η αδιάφορη Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Λιθουανοί δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι παραμένουν στην τελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-10.

Ενδιαφέροντα στοιχεία
-Ο Ρομπέρτας Γιαβτόκας είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει ξεκινήσει βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις της Ζαλγκίρις στη φετινή Euroleague.
-Ο Λιθουανός σέντερ έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε οκτώ συνεχόμενες συμμετοχές στον θεσμό. Παράλληλα, έχει τουλάχιστον ένα κόψιμο στις 10 από τις τελευταίες 11 παρουσίες του στη διοργάνωση.
-Ο Τζάστιν Ντέντμον έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις της Ζαλγκίρις στην Euroleague!
-Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετράει 31 συνεχόμενες εύστοχες βολές στον θεσμό. Φέτος έχει 21/21 εύστοχες βολές ενώ σκοράρει με το εντυπωσιακό 92.3% από τη ''γραμμή της φιλανθρωπίας''.
-Ο κόουτς της Ζαλγκίρις, Σούλιους Στομπέργκας, ήταν συμπαίκτης με την Εντέρ Αρσλάν στην Εφές Πίλσεν, τη σεζόν 2001-'02!

-Από την άλλη πλευρά, ο Εργκίν Αταμάν έχει χρησιμοποιήσει 17 διαφορετικούς παίκτες και 14 διαφορετικούς βασικούς στις βασικές πεντάδες της Γαλατάσαραϊ.
-Ο Ζόραν Έρτσεγκ μετράει 9 συνεχόμενες εύστοχες βολές στον θεσμό..
-Ο Χένρι Ντόμερκαντ υπήρξε συμπαίκτης με τον σέντερ της Ζαλγκίρις, Ρομπέρτας Γιαβτόκας, στην Ντιναμό Μόσχας τη σεζόν 2007-'08.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ