EUROLEAGUE

Preview: Ούνικς Καζάν - Νίζνι

Preview: Ούνικς Καζάν - Νίζνι

Στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση για την VTB United League, η Νίζνι πανηγύρισε τη νίκη στο Καζάν, κόντρα στην Ούνικς. Αυτή την Πέμπτη (13/11, 18:00) οι δυο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά για την Euroleague.

H Ούνικς Καζάν υποδέχεται τη Νίζνι Νόβγκοροντ (13/11, 18:00) στο Basket Hall, για την 5η αγωνιστική της regular season στη Euroleague. Πρόκειται για τον τρίτο ρωσικό ''εμφύλιο'' στην ιστορία της διοργάνωσης.

Στην πρόσφατη, μεταξύ τους αναμέτρηση στο Ταταρστάν η Νίζνι επικράτησε με 78-89 και υποχρέωσε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη ήττα της στην VTB United League. Οι δυο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-3 στον Α' όμιλο της Euroleague και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμένουν στο ''κυνήγι'' της πρόκρισης στο TOP-16.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ούνικς Καζάν
- Ο Κέρτις Τζέρελς θέλει ένα τρίποντο για να φτάσει τα 100 στην καριέρα του στην Euroleague.
- Ο Νίκος Ζήσης χρειάζεται 10 ασίστ για να φτάσει τις 500 στη διοργάνωση. Μόλις 14 παίκτες έχουν φτάσει/ξεπεράσει τον συγκεκριμένο αριθμό στην ιστορία της Euroleague.
- Ο Κώστας Καϊμακόγλου έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο στις 9 από τις τελευταίες 10 συμμετοχές του στον θεσμό.
- Ο Κιθ Λάνγκφορντ έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις τελευταίες έξι συμμετοχές του στη διοργάνωση.
- Ο Πετρ Γκουμπάνοφ αγωνίστηκε την περσινή σεζό στη Νίζνι.

Νίζνι Νόβγκοροντ
- Η φιναλίστ της περσινής VTB United League έχει 14.5 επιθετικά ριμπάουντ μ.ό. και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας μεταξύ όλων των ομάδων που συμμετέχουν στη φετινή Euroleague.
- Ο Τέρενς Κίνσεϊ ήταν συμπαίκτης με τον Τζέιμς Γουάιτ της Ούνικς Καζάν στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, τη σεζόν 2007-08. Μαζί κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Τουρκία, εκείνη τη χρονιά.
- Ο Κίνσεϊ έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε 17 σερί συμμετοχές στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ