EUROLEAGUE

Preview: Μάλαγα - Τσεντεβίτα

Preview: Μάλαγα - Τσεντεβίτα

Η Μάλαγα υποδέχεται την Τσεντεβίτα (21/11, 21:45) στο Palacio de los Deportes ''Martin Carpena'' ενώ ο Γιασμίν Ρέπεσα επιστρέφει ως αντίπαλος στην Ανδαλουσία, απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Ουνικάχα διεκδικεί με αξιώσεις τη συμμετοχή της στο TOP-16 της Euroleague ενώ η προσεχής αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα (21/11, 21:45) αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Ίβηρες να κάνουν σημαντικό βήμα πρόκρισης στη β' φάση της διοργάνωσης.

Η Μάλαγα επικράτησε με το υπέρ της 78-63 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Ζάγκρεμπ και πλέον θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στους Κροάτες του Γιασμίν Ρέπεσα, ο οποίος έκατσε στον πάγκο των Ισπανών την περίοδο 2012-'13.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Μάλαγα
- Ο κόουτς της Μάλαγα, Ζοάν Πλάθα, ήταν προπονητής του σέντερ της Τσεντεβίτα, Μάριο Ντέλας, στη Ζαλγκίρις Κάουνας (2012-'13).
- Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 17 συνεχόμενες συμμετοχές στην Euroleague.
- Ο Φραν Βάσκεθ χρειάζεται 13 επιθετικά ριμπάουντ για να μπει στο TOP-10 της σχετικής λίστας. Ο σέντερ της Μάλαγα φιγουράρει στη 12η θέση με 276 επιθετικά ριμπάουντ, μαζί με τον Λουίς Σκόλα. Ο Ντένις Μαρκονάτο είναι 10ος, με 289 ''σκουπίδια''.
- Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μετράει εννιά συνεχόμενες εύστοχες βολές στην Euroleague.

Τσεντεβίτα
- Ο Νεμάνια Γκόρντιντς είναι ο δεύτερος καλύτερος ''κλέφτης'' της διοργάνωσης, με 14 κλεψίματα σε πέντε αγώνες.
- Ο Γιασμίν Ρέπεσα έκατσε στον πάγκο της Μάλαγα την περίοδο 2012-'13 ενώ ήταν προπονητής του Φραν Βάσκεθ σε αυτό το διάστημα.
- Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν συμπαίκτης του σέντερ της Μάλαγα, Φραν Βάσκεθ, τη σεζόν 2006-'07 στην Μπαρτσελόνα. Μαζί κατέκτησαν το Copa del Rey εκείνης της χρονιάς.
- Ο Μάριο Ντέλας ήταν συμπαίκτης με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στη Ζαλγκίρις Κάουνας, την περίοδο 2012-'13.
- Ο Φραν Πίλεπιτς ήταν συμπαίκτης με τον Κώστα Βασιλειάδη τη σεζόν 2012-'13 στην Μπιλμπάο, φτάνοντας ως τους τελικούς του EuroCup.
- Ο Μίρο Μπίλαν έχει πετύχει το μοναδικό νταμπλ-νταμπλ της καριέρας του στην Euroleague (15 πόντοι, 10 ριμπάουντ), στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στη Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ