EUROLEAGUE

Preview: Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ναντέρ

Preview: Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ναντέρ

H Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ της δεύτερης καλύτερης επίθεσης στην Euroleague υποδέχεται στην Sports Arena της Κωνσταντινούπολης (14/11, 20:15) την πρωτάρα Ναντέρ της δεύτερης καλύτερης άμυνας στη διοργάνωση!

Οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σκοράρουν κατά μ.ό. 87.8 πόντους διαθέτοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση, πίσω μόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την άλλη πλευρά, η Ναντέρ με τις back-to-back νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Μπουντιβέλνικ επιβεβαιώνει ότι δεν θα αρκεστεί στη χαρά της συμμετοχής αλλά θα διεκδικήσει αυτά που τις αναλογούν απέναντι στην πανίσχυρη Φενέρ!

Οι πρωταθλητές Γαλλίας καλούνται να περιορίσουν τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, την ώρα που οι Λίνας Κλέιζα, Μπο ΜακΚάλεμπ και Εμίρ Πρέλντζιτς είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ναντέρ δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωπες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

-Ο Μπο ΜακΚάλεμπ έχει 2.5 κλεψίματα μ.ό. φέτος στην Euroleague και φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας. Παράλληλα, έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στις 18 από τις τελευταίες 19 συμμετοχές του στη διοργάνωση.

-Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι πρώτος σκόρερ της φετινής Euroleague μαζί με τον Αλέξις Αγίνκα της Στρασμπούρ, έχοντας 20.3 πόντους μ.ό.

-Ο Τζε'Κελ Φόστερ της Ναντέρ έχει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε οκτώ συνεχόμενες παρουσίες στην Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ