EUROLEAGUE

Preview: Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου

Preview: Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου

Εν αντιθέσει με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, αυτή τη φορά η Φενέρμπαχτσε και η Μπάγερν Μονάχου (19/12, 22:00) δεν έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Αγωνιστικά όμως, θέλουν τη νίκη -για διαφορετικούς λόγους.

Μετά το "διπλό" στη Βαρκελώνη, η Φενέρμπαχτσε ψάχνει τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου (19/12, 22:00), για να κάνει έξι τις συνεχόμενες νίκες της στην Euroleague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα βρει απέναντί της έναν αντίπαλο που ναι μεν έχει αποκλειστεί, αλλά θέλει να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά.

Σημαντικά στοιχεία

Φενέρμπαχτσε

Ο Άντριου Γκάουντλακ ήταν ο MVP της 5ης αγωνιστικής, πετυχαίνοντας δέκα τρίποντα, ενώ σημείωσε συνολικά 34 πόντους και είχε 40 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Εμίρ Πρέλντζιτς χρειάζεται 30 πόντους για να φτάσει τους 1.000 στην καριέρα του στην, Euroleague.

Ο Ρίκι Χίκμαν έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα τελευταία δέκα παιχνίδια της διοργάνωσης.

Ο Σεμί Ερντέν ήταν συμπαίκτης με τον Ντούσκο Σαβάνοβιτς τις προηγούμενες δύο σεζόν, στην Αναντολού Εφές.

Μπάγερν Μονάχου

Ο κόουτς Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει χρησιμοποιήσει δώδεκα διαφορετικούς παίκτες στη βασική πεντάδα των Βαυαρών μέχρι τώρα. Κανένας παίκτης δεν έχει ξεκινήσει ως βασικός σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Πολ Ζίσπερ έχει 8/8 βολές μέχρι στιγμής.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς ήταν συμπαίκτης με τον Νέμανια Μπιέλιτσα από το 2008 έως το 2010 (στον Ερυθρό Αστέρα) και μαζί με αυτόν και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ