EUROLEAGUE

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση προπονητών της Ευρωλίγκας

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση προπονητών της Ευρωλίγκας

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας, με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Γιώργο Μπαρτζώκα να δίνουν κανονικά το "παρών". Συζητήθηκαν θέματα γύρω από τους κανονισμούς και τις αλλαγές που ετοιμάζονται.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των προπονητών της Ευρωλίγκας, η οποίας ήταν προγραμματισμένη για το διήμερο 24-25 Ιουνίου.

Τόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, όσο και ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσαν κανονικά το "παρών" στη συνάντηση.

Όλοι οι προπονητές συζήτησαν την πρώτη ημέρα θέματα που αφορούν την διαιτησία, το πώς ερμηνεύονται οι κανονισμοί, αλλά και τις αλλαγές που ετοιμάζονται.

Την δεύτερη ημέρα οι προπονητές των ομάδων της Ευρωλίγκας μίλησαν με τον εκτελεστικό διευθυντή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, όπου και συζήτησαν για την οργάνωση της Ευρωλίγκας, τα τηλεοπτικά και τα έσοδα.

" Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να μιλήσουμε για την Ευρωλίγκα ως προϊόν, με στόχο να το αναδείξουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς της Μπάμπεργκ, Κρις Φλέμινγκ, ο οποίος και πρόσθεσε: " Ένα πράγμα που είναι πολύ σημαντικό και αξία της Ευρωλίγκας είναι πως φέρνει κοντά όλους τους προπονητές της διοργάνωσης και μας ακούει σε αυτά που έχουμε να πούμε, με στόχο να γίνει καλύτερο το παιχνίδι".

" Η επέκταση της φάσης του "Top-16" είναι καλό για την διοργάνωση. Ο κόσμος απαιτεί περισσότερα παιχνίδια στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Τα έξι παιχνίδι στο "Top-16" σημαίνει ότι με δύο κακές βραδιές μπορεί να έρθει το τέλος σου στη διοργάνωση", ανέφερε ο νέος τεχνικός της Μάλαγα, Χοάν Πλάθα που πέρυσι καθόταν στον πάγκο της Ζαλγκίρις Κάουνας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ