EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Σημαντική νίκη κόντρα σε δυνατή ομάδα και έδρα"

Περπέρογλου: "Σημαντική νίκη κόντρα σε δυνατή ομάδα και έδρα"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την σπουδαία νίκη επί της Ζαλγκίρις, τη συγκέντρωση του Ολυμπιακού στο ματς, αλλά και τη συνέχεια των "ερυθρολεύκων" στην Ευρωλίγκα (video).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 77-63, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ.

Οι “ερυθρόλευκοι” με αυτόν τον τρόπο έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκα, ενώ σε περίπτωση που η Ζαλγκίρις γνωρίσει ακόμα μία ήττα και εκείνοι πάρουν τα δύο εναπομείναντα ματς θα τερματίσουν πρώτοι.

Ο Περπέρογλου μίλησε στο Sport24.gr για την σπουδαία νίκη των Πειραιωτών κόντρα στους Λιθουανούς, αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα. Γνωρίζαμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε, από την στιγμή που ήμασταν συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο τον αγώνα", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας παίκτης και πρόσθεσε:

" Καταφέραμε και τους κρατήσαμε σε χαμηλό σκορ και αυτό ήταν θεωρώ το “κλειδί”. Τους βγάλαμε εκτός ρυθμού και φτάσαμε σε μία πολύ σημαντική νίκη".

Όσον αφορά τον κόσμο των Λιθουανών, οι οποίοι κατέκλυσαν τη “Zalgirios Arena” (περισσότεροι από 16.000) δήλωσε: " Ο κόσμος της Ζαλγκίρις είναι πολύ εκδηλωτικός και βρίσκεται κοντά στην ομάδα. Αυτό έκανε πιο δύσκολη την αποστολή μας, όμως δεν χάσαμε τη συγκέντρωση και την προσήλωση μας και καταφέραμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα".

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, αλλά και στην συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: " Όλοι έπαιξαν πολύ καλά για να σημειώσουμε τη νίκη. Ο Παπανικολάου, ο Σπανούλης, ο Λο και γενικά όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να τα καταφέρουμε.

Αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς σκοπεύουμε να συνεχίσουμε κάθε μέρα, με τον προπονητή μας και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Αυτή την στιγμή έχουμε εξασφαλίσει την πρόκριση μας στο “Top-16” και συνεχίζουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ