EUROLEAGUE

Πεδουλάκης: "Ο Ούκιτς δεν βοήθησε τον εαυτό του"

Πεδουλάκης: "Ο Ούκιτς δεν βοήθησε τον εαυτό του"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε ότι ο Ούκιτς δεν ήταν αυτός που έπρεπε στο τέλος, αλλά ξεκαθάρισε πως το τεχνικό τιμ θα τον βοηθήσει για να παίζει στη συνέχεια περισσότερο με το μυαλό παρά με την παρόρμηση

Μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού για την 3η αγωνιστική του ΤΟP-16 (78-73), στη συνέντευξη Τύπου ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο γρήγορο παιχνίδι της Μάλαγα που κούρασε τους παίκτες του, ενώ αναφέρθηκε και στο Ρόκο Ούκιτς που στο τέλος δεν είχε την ψυχραιμία για να τελειώσει τις φάσεις όπως θα έπρεπε, απουσία και του Διαμαντίδη.

Ο προπονητής των "πράσινων" παραδέχτηκε το λάθος του Κροάτη στο τέλος που δεν είδε τις ελεύθερες πάσες, αλλά ξεκαθάρισε πως το τεχνικό τιμ θα τον βοηθήσει να βελτιωθεί.

"Ο Ούκιτς έχει συνηθίσει να παίζει διαφορετικά. Κάνει προσπάθεια, αλλά σήμερα δεν βοήθησε τον εαυτό του. Του πήραμε τάιμ άουτ. Είχε πάσες να δώσει, όπως είδαμε και μετά στο βίντεο. Παίζει με την παρόρμηση και όχι με το μυαλό", σχολίασε ο "Άρτζι" και συνέχισε:

"Θέλει να βελτιώσει αυτό το κομμάτι και θα το βελτιώσει. Έκανε καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι και όχι στην οργάνωση. Έπαιξε καλά, ενθουσιάστηκε και στο τέλος δεν είδε τις πάσες που έπρεπε να δει για να δώσει. Εμείς από την πλευρά μας, θα τον βοηθήσουμε, αυτό θα κάνουμε".

Για τον αγώνα, σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, Μας πίεσε στην ταχύτητα η Μάλαγα. Στο α΄ημίχρονο είχε 12 πόντους από ελεύθερα σουτ. Δεν είχαμε καλή ισορροπία. Πήραν 8 επιθετικά ριμπάουντ στο α΄ημίχρονο και είχαν δεύτερες επιθέσεις. Είχαμε προβλήματα με το πικ εν ρολ με τον Σχορτσανίτη που δε βρίσκεται στη καλύτερη φυσική κατάσταση.

Η Μάλαγα έχει μεγάλα διαγράμματα μέσα στο παιχνίδι της. Οι Σόφο, Διαμαντίδης, Καπόνο δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Πίεσαν στις ανάσες. Όσο το ματς άνοιγε ήταν καλύτερο για την άμυνα. Στο γ΄δεκάλεπτο από την άμυνα καταφέραμε να πιέσουμε.

Στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Σφίξαμε στο γ' δεκάλεπτο την άμυνα μας. Κερδίσαμε. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, έχει παιδιά που είναι καιρό έξω. Η ατυχία με τον Δημήτρη ευτυχώς δεν μας κόστισε.

Ο κόσμος ήταν παγωμένος. Ήθελε ακόμα χρόνο πολύ για να λήξει το ματς. Χρειαζόταν ενθουσιασμό, ανταποκρίθηκε ο κόσμος και βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα".

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Διαμαντίδη τόνισε: "Είναι διάστρεμμα, δεν ξέρουμε τι βαθμού είναι. Περιμένουμε".

Ρέπεσα: "Δυστυχώς χάσαμε και πάλι έτσι"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιασμίν Ρέπεσα κράτησε την καλή εμφάνιση της ομάδας του που έχασε πάντως από τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Ζαλγκίρις: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη.

Προσπαθήσαμε στα 40 λεπτά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Δυστυχώς στο τέλος μας έλειψε η συγκέντρωση, δεν κρατήσαμε την υπέρ μας διαφορά και γι' αυτό τελικά πήρα δύο τάιμ άουτ. Χάσαμε και το τελευταίο σουτ.

Ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά δυστυχώς για ένα ακόμα παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες όπως και με τη Ζαλγκίρις. Θα πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και να εξακολουθήσουμε να παίζουμε καλά. Στο μυαλό μας πλέον έχουμε μόνο τον αγώνα με τη Σεβίλη για το ισπανικό πρωτάθλημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ