EUROLEAGUE

"Απόλυτα προσηλωμένοι"

"Απόλυτα προσηλωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι, αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα και επεσήμανε ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης: "Είναι ένας αγώνας στον οποίο θα υπάρχει μεγάλη ενέργεια. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και την τακτική μας από την αρχή ως το τέλος του.

Δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Αντίθετα, θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας.

Ο αγώνας αυτός θα είναι για εμάς μια πολύ ξεχωριστή, δυνατή προπόνηση, για τους αγώνες που θα έρθουν πολύ, πολύ αργότερα.

Ξέρουμε τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί στο γήπεδο, αλλά η δουλειά μας θα είναι να παραμείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ξέρουμε για τις συνθήκες της αναμέτρησης, αλλά εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δουλειά μας: Το μπάσκετ.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα που εκπροσωπεί το σέρβικο μπάσκετ. Ξέρει να κινείται πολύ καλά στο γήπεδο και έχει έναν παίκτη στη σύνθεσή της που σπάνια συναντάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον Μαριάνοβιτς".

Επιστροφή στη "Χάλα Πιονίρ" για Λάσμε και Γκιστ

Ο Στεφάν Λάσμε και ο Τζέιμς Γκιστ μίλησαν για την επιστροφή τους στη "Χάλα Πιονίρ" ως αντίπαλοι και τα όσα θυμούνται από τη θητεία του στην Παρτίζαν.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι Λάσμε και Γκιστ στη σερβική «Zurnal»:

Για το πώς αισθάνονται για την επιστροφή στη «Χάλα Πιονίρ»:

Λάσμε:" Είναι το γήπεδο όπου έπαιξα για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω".

Γκιστ: "Νιώθω όμορφα που επιστρέφω στο Βελιγράδι. Θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά, γιατί είχα συνηθίσει να παίζω για άλλη ομάδα, την Παρτίζαν. Η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική, όπως πάντα. Θα είναι ωραία".

Για το πώς θυμούνται τη θητεία τους στην Παρτίζαν:

Λάσμε:
"Θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθα στο Βελιγράδι χιόνιζε και πηγαίναμε για προπόνηση δύο φορές τη μέρα. Οι οπαδοί ήταν πραγματικά τρελοί. Τους αγαπώ πολύ".

Γκιστ: "Θυμάμαι τις προπονήσεις. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω προπονηθεί τόσο σκληρά. Θυμάμαι επίσης την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί είναι τρελοί. Όταν επιστρέψω θα ξαναγυρίσουν οι αναμνήσεις".

Για το αν στις συζητήσεις τους αναφέρουν την Παρτίζαν:

Λάσμε:
"Ναι, μας αρέσει να θυμόμαστε εκείνες τις μέρες και πόσο ωραία ήταν".

Γκιστ: "Ασφαλώς. Είναι φυσικό. Θυμάμαι ακόμη και κάποια συνθήματα. Δεν θυμάμαι όλα τα λόγια, αλλά απλά κουνάω τα χείλη μου και… μουρμουρίζω (γέλια)".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ