EUROLEAGUE

Πασούτιν: "Όλες οι ομάδες έχουν αχίλλειο πτέρνα"

Πασούτιν: "Όλες οι ομάδες έχουν αχίλλειο πτέρνα"

Ο Εβγκένι Πασούτιν μίλησε για τον αγώνα της Ούνιξ Καζάν με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη το βράδυ, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας έκανε ο Εβγκένι Πασούτιν εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (25/1) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της Ούνιξ Καζάν πέρα από το γεγονός ότι έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, τόνισε πως όλες οι ομάδες έχουν αχίλλειο πτέρνα.

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχοντας έναν τόσο έμπειρο προπονητή όσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι αντίπαλοί μας έχουν φτιαχτεί για να πετύχουν τους υψηλούς στόχους τους αυτή τη σεζόν", υπογράμμισε ο Εβγκένι Πασούτιν και συνέχισε:

"Θα παίξουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης στο γήπεδο και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι δύσκολο το έργο μας. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και σε τέτοιου είδους μεγάλες ομάδες συνήθως έχουν αυτό που λέμε αχίλλειος πτέρνα. Θα προσπαθήσουμε να το τσεκάρουμε αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προπονούμαστε σοβαρά και θα παίξουμε για να νικήσουμε".

Από την πλευρά του, ο Τέρελ Λίντεϊ επισήμανε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Κέρδισε την Ευρωλίγκα πέρυσι και αυτό μιλάει από μόνο του. Σίγουρα εμείς θα παίξουμε για τη νίκη αλλά όλοι γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο.

Θα ρίξουμε την προσοχή μας στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Μάικ Μπατίστ ωστόσο όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι πολύ επικίνδυνη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ