EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι σημαντικό"

Πασκουάλ: "Κάθε παιχνίδι σημαντικό"
INTIME SPORTS

Αυτοπεποίθηση θα δώσει στους παίκτες του στην Μπαρτσελόνα ενδεχόμενη νίκη επί της Μακάμπι στο Ισραήλ, όπως τόνισε ο κόουτς της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ (video).

Στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα (26/01, 21:45) σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο τεχνικός των Καταλανών τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στους Ισραηλινούς είναι σημαντικό, ενώ πρόσθεσε πώς σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα πάρει τη νίκη θα γεμίσει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα.

" Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, όμως προφανώς οι νίκες μακριά από έδρα μας είναι ακόμα πιο σημαντικές. Μία νίκη στην έδρα της Μακάμπι θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας στην Ευρωλίγκα", τόνισε ο Πασκουάλ και συμπλήρωσε:

" Η Μακάμπι είναι μία ομάδα, η οποία δεν έχει χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορούν να σκοράρουν και βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση τώρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και όμορφο για να το παρακολουθήσει ο κόσμος".

Έιντσον: "Να παίξουμε έξυπνα..."

Ο Τσακ Έιντσον από την πλευρά των παικτών δήλωσε: " Πιστεύω ότι θα είναι μία σημαντική πρόκληση για ολόκληρη την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμός, διότι ξέρω πολύ κόσμο στο Ισραήλ. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να αρχίσει. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να παίξουμε έξυπνα".

Μπαρτσελόνα - Καντού 65-60...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ