EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Είναι κρίμα"

Πασκουάλ: "Είναι κρίμα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ έδωσε συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη της και τόνισε πώς οι παίκτες του στα τελευταία επτά λεπτά έκαναν πολλά λάθη. Τι δήλωσε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο για την πρόκριση στον τελικό, ενώ τόνισε πώς η ομάδα του έκανε πολλά λάθη στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης.

" Συγχαρητήρια στην Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη της σε ένα παιχνίδι, όπου παίξαμε πολύ μέχρι τα τελευταία επτά λεπτά", δήλωσε ο Πασκουάλ και συμπλήρωσε:

" Χτίσαμε" μία διαφορά εννέα πόντων και τότε κάναμε πολλά λάθη. Αποτύχαμε σε πολλά πράγματα. Η Ρεάλ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν νευρικοί και χάσαμε τις ευκαιρίες μας. Είναι αλήθεια κρίμα για εμάς. Παίξαμε καλά για 33 λεπτά, όμως δεν τα καταφέραμε.

Αυτό αφήνει μία άσχημη γεύση στο στόμα μας. Όταν χάνεις δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είχαμε πολλά αρνητικά στοιχεία στο ματς. Ο Φελίπε Ρεγιες πραγματικά μας... χτύπησε άσχημα εντός έδρας. Ξέραμε ότι τα ριμπάουντ θα είναι "κλειδί". Τιμωρηθήκαμε από τα ριμπάουντ. Έχουμε χρόνο να αναρρώσουμε από αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε και αυτό θα πρέπει να το δούμε θετικά".

Ναβάρο: "Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα"

Από την πλευρά του, ο Χουάν Καρλος Ναβάρο τόνισε: " Κάναμε πραγματικά μία πολύ κακή δεύτερη περίοδο. Πήραμε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Η Ρεάλ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα που της επέτρεψε να νικήσει το παιχνίδι. Οι λεπτομέρειες που έκριναν το ματς ήταν πώς δεν ήμασταν επικεντρωμένοι στα σημεία "κλειδιά". Σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα, όταν βρεθήκαμε μπροστά με εννέα πόντους. Και απέναντι σε τέτοια ομάδα, αν συμβεί, αυτό ήταν...".

Ο Βίκτορ Σάδα ανέφερε: " Είναι κρίμα, ειδικά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Είδαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά έπαιξαν καλύτερα στα τελευταία λεπτά του αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ