EUROLEAGUE

"Πάρτι" στο Βελιγράδι με καλεσμένη τη Μακάμπι

"Πάρτι" στο Βελιγράδι με καλεσμένη τη Μακάμπι

Ο Ερυθρός Αστέρας κυριάρχησε στην Aleksandar Nikolic Hall με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να φεύγει ηττημένη από το Βελιγράδι (83-58), στο τρίτο σερί αρνητικό αποτέλεσμά της στην EuroLeague.

Το παιχνίδι στην Aleksandar Nikolic Hall ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ εξελίχθηκε σε "πάρτι" των γηπεδούχων, αφού η ομάδα του Ραμί Χαντάρ δεν έδωσε σημάδια ζωής μετά το α' δεκάλεπτο. Οι "ερυθρόλευκοι" κυριάρχησαν στο παρκέ, εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά χαμένα σουτ και τη ραθυμία των φιλοξενούμενων στην άμυνα και πήραν τη νίκη (83-58), υποχρεώνοντας την "ομάδα του λαού" στην τρίτη διαδοχική ήττα της.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

MVP

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης των "ερυθρολεύκων" ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους (με 5/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30'47'' συμμετοχής.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο β' δεκάλεπτο, σημείο στο οποίο οι φιλοξενούμενοι άφησαν την άμυνα σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα η διαφορά να πάρει την ανηφόρα και να φτάσει στο +18 (42-24) που έβαλε τις βάσεις για τη μετέπειτα επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν σούταρε ούτε μια βολή στο παιχνίδι, ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της EuroLeague, ομάδα δεν πήγε στη "γραμμή της φιλανθρωπίας" σε διάρκεια σαρανταλέπτου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο για ένα δεκάλεπτο, αφού από εκεί κι έπειτα όλα τελείωσαν γρήγορα. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς έκλεισαν το α' ημίχρονο, όντες στο +18 (42-24), με τα δίποντα (15/24) να αποτελούν τον βασικότερο λόγο της κυριαρχίας τους. Όσο για τη Μακάμπι; Είχε μόλις 12/30 εντός παιδιάς στο α' ημίχρονο, αδυνατώντας να βρει τον στόχο από τα 6μ75.

Κι από τη στιγμή που η διαφορά είχε ξεφύγει, όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους για τις ομάδες, που απλά είδαν το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κυριαρχούσαν κοντά στο καλάθι, την ώρα που αυτοί του Ραμί Χαντάρ προσπαθούσαν να καταλάβουν τι γινόταν στο παιχνίδι. Η διαφορά μεγάλωνε διαρκώς, με τους "ερυθρόλευκους" να μην αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους, οι οποίοι φάνηκε να πετούν πολύ γρήγορα λευκή πετσέτα.

Έτσι, ήταν φυσιολογικό το +25 (83-58) με το οποίο επιβλήθηκε η σερβική ομάδα απέναντι στη Μακάμπι που μετά το "διπλό" στο ΣΕΦ μετράει μόνο ήττες (0/3).

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 42-24, 65-42, 83-58.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ