EUROLEAGUE

Παπανικολάου: "Ίδια συγκέντρωση και προσοχή"

Παπανικολάου: "Ίδια συγκέντρωση και προσοχή"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δείξει την ίδια συγκέντρωση και προσοχή απέναντι στην Εφές. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (12/04) την Εφές, με στόχο το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την αναμέτρηση με τους Τούρκους, τονίζοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να δείξουν την συγκέντρωση στο παιχνίδι τους για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

" Το σημαντικό είναι να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση και προσοχή, όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Εφές. Θα πρέπει να παίξουμε την ίδια άμυνα και ακόμα καλύτερα για να φτάσουμε στο 2-0 που είναι και ο στόχος μας", τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ και πρόσθεσε:

" Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το πρώτο. Θέλουμε να είμαστεπροσηλωμένοι και στα 40 λεπτά. Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλη βοήθεια και τον χρειαζόμαστε. Είναι καλό να πανηγυρίζει μαζί μας ο κόσμος αλλά τον θέλουμε δίπλα μας και όταν δεν είμαστε μπροστά στο σκορ για να μας σπρώξει στη νίκη όπως μόνο αυτό μπορεί".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές δήλωσε: " Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι με την Εφές και τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς.

Η Εφές έπαιξε πολύ καλή άμυνα επάνω στον Σπανούλη, όμως εκείνος έδωσε πολλές πάσες και μας βοήθησε να νικήσουμε".

Τέλος, ο Έλληνας γκαρντ δήλωσε για το αν θα μάρκαρε και τον Τζαμόν Γκόρντον, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες: " Εγώ κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου και θα προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ