EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Θα χαρώ για τον Ολυμπιακό"

Παπαλουκάς: "Θα χαρώ για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για την καθίζηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ, τονίζοντας πώς θα χαρεί αν πάρουν το τρόπαιο οι "ερυθρόλευκοι" και ειδικά για τον Βασίλη Σπανούλη...

Αποστολή στο Λονδίνο: Γιάννης Φιλέρης

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για τον αυριανό (12/05) τελικό της Ευρωλίγκας μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ήττα των Ρώσων από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτώκα.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πώς θα χαρεί αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική φορά και ειδικά για τον αρχηγό των Πειραιωτών Βασίλη Σπανούλη.

" Τι θέλω; Μα δεν είμαι ...Ρεάλ. Έχω παίξει στον Ολυμπιακό, έχω φορέσει τη φανέλα του, έχω αρκετούς φίλους και θα χαρώ να πάρει ξανά το Κύπελλο. Ειδικά για τον Βασίλη, που είναι σε τρομερή κατάσταση από την αρχή της χρονιάς", ήταν τα λόγια έπειτα από ερώτηση για το ποιος θέλει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Παπαλουκάς στη συνέχεια ανέφερε: " Ο Ολυμπιακός ακολούθησε με ακρίβεια το πλάνο του, σε αντίθεση με μας που δεν κάναμε τίποτε απ΄όσα είχαμε πει και σχεδιάσει. Ήταν εκπληκτικό αυτό που συνέβη. Εμείς να παίζουμε χάλια και ο Ολυμπιακός να είναι απόλυτα προσηλωμένος.

Έχω ξαναπεί, βέβαια, ότι στα φάιναλ-φορ δεν υπάρχουν φαβορί και λογική... Δεν ξέρω αν θα έβαζε κανείς στοίχημα, πριν από το παιχνίδι, ότι ο Ολυμπιακός θα νικούσε χωρίς τη βοήθεια του Πρίντεζη και του Παπανικολάου, ή τους μη πόντους του Σπανούλη. Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, ο Σπανούλης έκανε φανταστική εμφάνιση".

Ξεκαθαρίζοντας: " Πολλοί βλέπουν μόνο τα άστοχα σουτ. Δεν είναι έτσι όμως. Μπασκετικά, ο Βασίλης έκανε μεγάλο ματς. Έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό, έτρεξε όποτε έπρεπε, σταμάτησε όταν χρειαζόταν, μοίρασε τη μπάλα, έπαιξε αμυνάρα και τα σουτ που έκανε ήταν όλα καλά. Μπορεί να μη μπήκαν, αλλά για μένα ήταν σπουδαίος".

Ο Παπαλουκάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην καθίζηση της ομάδας του στο χθεσινό (10/05) παιχνίδι: " Είναι ανεξήγητο. Άλλα είπαμε, άλλα κάναμε. Ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι συνέβη. Τώρα, πρέπει να συνέλθουμε και να πάμε να κατακτήσουμε την VTB League. Δεν έχουμε και άλλη επιλογή. Μέσω του μπάσκετ πρέπει να ξαναβρούμε τους εαυτούς μας".

Τέλος, τόνισε χαρακτηριστικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα: " Είναι μια ομάδα με ρόλους και χημεία. Το δεύτερο, μάλιστα, είναι πολύ σημαντικό...".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ