EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια"

Παπαλουκάς: "Κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια"
INTIME SPORTS

Δείτε σε video τον συγκινημένο Θοδωρή Παπαλουκά να μιλάει στο Sport24.gr για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στην Ευρωλίγκα και το επόμενο βήμα αφού αποσυρθεί από την ενεργό δράση (vids)

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του μικρού τελικού και τη νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί της Μπαρτσελόνα ο Θοδωρής Παπαλουκάς μιλάει στο Sport24.gr για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στην Ευρωλίγκα.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του και παραδέχτηκε πως ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή γι' αυτόν, να παίζει τον τελευταίο του αγώνα στην Ευρωλίγκα και μάλιστα μπροστά στην οικογένειά του.

"Ήταν μία συγκινητική στιγμή. Πάρα πολύ, πάρα πολύ, κρατιέμαι με τα χίλια ζόρια. Ήταν όλοι οι δικοί μου εδώ πέρα. Πολύ ωραία στιγμή. Έκλεισε με νίκη τουλάχιστον", υπογράμμισε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Όσον αφορά τον τελικό της... παρηγοριάς που νίκησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο βετεράνος γκαρντ σχολίασε: "Ασφαλώς θέλαμε να παίξουμε στον τελικό. Το ήθελα ακόμα περισσότερο γιατί είναι το κλείσιμο της καριέρας μου στην Ευρωλίγκα. Έχω ακόμα ένα μήνα στη Βαλτική Λίγκα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις.

Θεωρώ τον εαυτό μου από τους τυχερούς αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα από τον Εθνικό Ελληνορώσων, Δ' ΕΣΚΑ από τα ανοικτά (σ.σ. γήπεδα) και κατάφερα να ζήσω αυτά τα πράγματα με την Εθνική ομάδα, με την ΤΣΣΚΑ, τον Ολυμπιακό, να παίξω στη Μακάμπι. Νομίζω θεωρούμαι από τους τυχερούς και τους προνομιούχους, εγώ το θεωρώ ήταν ευλογία".

Τον ρωτήσαμε για τον έναν πόντο ακόμα που ήθελε για να πετύχει ένα ακόμα ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του, ωστόσο αυτό φάνηκε να είναι κάτι δευτερεύον για τον ίδιο: "Ούτε καν το ήξερα. Παίκτες βγαίνουν, ειδικά η Ελλάδα βγάζει συνέχεια και πάρα πολύ καλούς παίκτες".

Η επόμενη μέρα που θα βρει τον Θοδωρή Παπαλουκά; Πρωταρχικός του στόχος είναι να ξεκουραστεί όπως σχολίασε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι θα κάνει στη συνέχεια κι αν θα συνεχίσει να ασχολείται με το μπάσκετ:

"Όταν είσαι μέσα στο χώρο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα χρειαστώ κάποιο χρόνο να ξεκουραστώ, να καθαρίσει το μυαλό, το σώμα μου, να ζήσω και να μπω στους ρυθμούς της φυσιολογικής ζωής και των κανονικών ανθρώπων. Οι αθλητές είμαστε σε ένα άλλο πρόγραμμα, 24ωρο, ταξίδια, δε ζούμε στο σπίτι μας πάρα πολύ.

Πρώτα θα τελειώσουμε με επιτυχία την Βαλτική και μετά θα ξεκουραστώ. Θα δω τους φίλους μου, την οικογένεια μου, να δω τη γυναίκα μου. Μετά; Δεν το ξέρω ακόμα, ότι και να σου πω τώρα θα είναι κάτι που απλά περνάει από το μυαλό. Δεν έχω σκεφτεί κάτι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ