EUROLEAGUE

Παπαλουκάς: "Καλύτερα δέκατος στην πρώτη..."

Παπαλουκάς: "Καλύτερα δέκατος στην πρώτη..."

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για τον εαυτό του και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαβάστε αναλυτικά (video)...

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του "Top-16" της Ευρωλίγκας ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για τον εαυτό του και την ομάδα του.

Σε ερώτηση για το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του ο Έλληνας γκαρντ ανέφερε: " Eίμαι πολύ φιλόδοξος και μου αρέσει να κερδίζω. Δεν μου αρέσει καθόλου να χάνω. Ακόμα και όταν παίζω με τους φίλους μου, δεν θέλω να χάνω" και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Μετά όμως από όλα τα χρόνια που αγωνίζομαι και την εμπειρία που έχω το πιο σημαντικό και πάνω από όλα είναι πάντα η ομάδα. Αν σε χρειάζεται να κάνεις κάτι για δυο λεπτά τότε εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το κάνεις. Αν σε χρειάζεται για 20 λεπτά και πάλι το ίδιο πρέπει να κάνεις".

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Παπαλουκάς πρόσθεσε: " Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση, ακόμα και αν σε χρειάζεται για είκοσι δευτερόλεπτα, για μία άμυνα, για μία πάσα. Ο τίτλος είναι το πιο σημαντικό όλων. Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να είσαι ο δέκατος παίκτης στην πρώτη ομάδα, από τον πρώτο στη δεύτερη ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ