EUROLEAGUE

Πάουελ: "Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα"

Πάουελ: "Βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ μίλησε στο Sport24.gr για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στο "Top-16", την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των "ερυθρολεύκων" κόντρα στην Μπεσίκτας, ενώ πρόσθεσε πώς πάντα προσπαθεί να δίνει το 200% για την ομάδα (video)...

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε στο ΣΕΦ της Μπεσίκτας με 77-64 και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και έκαμψαν την αντίσταση των πρωταθλητών Τουρκίας.

Διαβάστε τι δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας για τη νίκη της ομάδας του επί της Μπεσίκτας...

Ο Τζος Πάουελ (22 λεπτά, 7 πόντοι, 1/2 βολές, 3/8 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ) έδωσε λύσεις για τον Ολυμπιακό κάτω από το καλάθι και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπεσίκτας, η οποία ουσιαστικά δεν απείλησε τους Πειραιώτες.

Ο Αμερικανός των "ερυθρολεύκων" μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη της ομάδας του, το "κλειδί" της αναμέτρησης, αλλά και τη συνέχεια του Ολυμπιακού στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Προσπάθησα να κάνω ότι μπορώ από την πλευρά μου, όπως άλλωστε κάνουμε όλοι στην ομάδα για να βοηθήσω να φτάσουμε στον στόχο μας σήμερα που ήταν η νίκη στην έδρα μας", ανέφερε αρχικά ο Τζος Πάουελ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς για την ομάδα και θέλω πάντα να δίνω το 200% για να προχωράμε όσο πιο μακριά γίνεται και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια στην πρεμιέρα μας στο "Top-16" της Ευρωλίγκας ηττηθήκαμε, αφού δεν αγωνιστήκαμε όπως μπορούσαμε. Σήμερα όμως στο γήπεδο μας θέλαμε τη νίκη, προσπαθήσαμε για αυτή και τα καταφέραμε, παίζοντας καλά στην άμυνα".

"Δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας"

Όσον αφορά το που κρίθηκε ο αγώνας, ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε: " Πιστεύω ότι βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα. Ήμασταν καλοί και δεν χάσαμε την συγκέντρωση μας. Στην επίθεση δεν παίξαμε όπως θέλαμε, όμως πιστεύω πώς αμυντικά λειτουργήσαμε καλά για αυτό καταφέραμε και νικήσαμε.

Όπως είπα βγάλαμε ενέργεια και δεν επιτρέψαμε στην Μπεσίκτας να κάνει κάποια πράγματα που ήθελε στο παρκέ. Καταφέραμε να ελέγξουμε την αναμέτρηση και φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Η Μπεσίκτας είναι καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και προσπάθησε να μας δημιουργήσει προβλήματα, αλλά στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε".

Τέλος, ο Τζος Πάουελ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, λέγοντας: " Υπάρχει ακόμα δρόμος. Θέλουμε να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι στη φάση που βρισκόμαστε τώρα.

Προερχόμαστε από ένα κενό τώρα που δεν είχε και πρωτάθλημα και θέλουμε σιγά - σιγά να βρούμε ξανά τον ρυθμό μας. Πηγαίνουμε βήμα - βήμα για να δούμε στο τέλος τι κάναμε. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια θέλουμε να δίνουμε από την πλευρά μας τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε και τους στόχους μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ