EUROLEAGUE

Πάουελ: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"

Πάουελ: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τη Μιλάνο, τονίζοντας πώς οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τη νίκη για να ευχαριστήσουν το κοινό τους. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Στράτος Περπέρογλου (videos).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (14/12) την Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με τον Τζος Πάουελ να τονίζει πώς οι Πειραιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσουν το κοινό τους.

" Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παίξουμε για τις δικές μας πιθανότητες. Να κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο κόουτς για να πάρουμε τη νίκη. Όλοι έχουν πίεση, κι εμείς κι αυτοί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε", δήλωσε ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

" Αυτοί θα έρθουν μόνο για τη νίκη, εμείς επίσης θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε το κοινό μας, αλλά και να δούμε εάν μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Έχω κάνει πρόοδο και στις δύο μεριές του παρκέ και συνεχίζω. Προσπαθώ να κάνω όσα μου ζητάει ο κόουτς".

Περπέρογλου: "Περίεργο παιχνίδι"

Ο Στράτος Περπέρογλου, από την πλευρά του είπε: " Έχουμε κάποιες ελπίδες να βγούμε πρώτοι, σε σχέση με το άλλο αποτέλεσμα. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε τη νίκη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας για αυτή τη φάση και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε. Είναι το τελευταίο χαρτί για την Αρμάνι και θα κάνουν ό,τι μπορούν κι ας έχουν λίγες ελπίδες. Είναι περίεργο παιχνίδι, γιατί εμείς έχουμε προκριθεί, ενώ εκείνοι έρχονται με την πίεση για τη νίκη.

Αν επαναπαυτούμε θα έχουμε δύσκολο απόγευμα. Γενικά, πρέπει να χτίζουμε πάνω στις εμφανίσεις που έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα. Δεν έχουμε δικαίωμα να βλέπουμε κανένα παιχνίδια χαλαρά. Δεν είναι εάν θέλουμε ή όχι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό, το Top 16 είναι δύσκολο και θα έχουμε δύσκολο έργο με κάθε ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ