EUROLEAGUE

Πάουελ: "Γράφει ιστορία αυτή η ομάδα"

Πάουελ: "Γράφει ιστορία αυτή η ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα πρωταθλήματα του ΝΒΑ που έχει κατακτήσει, λέγοντας πως "είναι σπουδαίο πράγμα" (video).

Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Τζος Πάουελ μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τόσο την Ευρωλίγκα, όσο και το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως πρόκειται για κάτι σπουδαίο, τονίζοντας πώς ο Ολυμπιακός γράφει ιστορία. Αναλυτικά όλα όσα είπε.

-Τζος Πάουελ, Πρωταθλητής ΝΒΑ και Πρωταθλητής Ευρώπης. Δεν γνωρίζω πολλούς που έχουν κάνει κάτι τέτοιο.

" Θέλω να ευχαριστήσω το θεό. Αυτός τα κάνει όλα πιθανά. Αυτός μου δίνει τις ευκαιρίες και μου επιτρέπει να είμαι μέλος τέτοιων υπέροχων καταστάσεων. Είναι αληθινή ευλογία και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει αύριο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Αθήνα. Να δω τους φιλάθλους, να δω πόσο τρελαμένοι θα είναι. Ίσως να κατέβω από το λεωφορείο και να τρέξω στους δρόμους και η ομάδα θα με αφήσει εκεί. Αυτό είναι καταπληκτικό." Στη συνέχεια μπήκε στο πλάνο και ο Πέρο Άντιτς.

-Πέρο, ξέρεις ότι ο Τζος Πάουελ είναι ένας από τους δυο που έχουν κατακτήσει Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και στην Ευρωλίγκα;

O Πέρο Άντιτς, χαριτολογώντας, απάντησε πως " αλλά θα έχεις μπόνους για την Ευρωλίγκα;", με τον Τζος Πάουελ να απαντά στη συνέχεια: " Είναι σπουδαίο πράγμα και επίσης είναι σπουδαίο πράγμα για τον Ολυμπιακό να κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα. Δεν ήμουν εδώ πέρσι, αλλά είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να είμαι εδώ φέτος. Αυτή η ομάδα γράφει ιστορία. Είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που κάνει το repeat, έτσι; 'Εχω κάνει την έρευνά μου και ανυπομονώ για πολλά ακόμα καλά πράγματα".

-Οι φίλαθλοι; Ποια είναι η άποψη σου για τους 4.000 οπαδούς σας που ήρθαν εδώ;

" Οι φίλαθλοι ήταν υπέροχοι. Θα είναι ακόμα πιο τρελό αύριο και ανυπομονώ για το αύριο. Όλα τα βίντεο στο Youtube που έχω δει, αύριο θα είναι στο παρελθόν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ