EUROLEAGUE

Ουίμς: "Βγάζω το καπέλο στον Ολυμπιακό!"

Ουίμς: "Βγάζω το καπέλο στον Ολυμπιακό!"

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Σόνι Ουίμς ο οποίος τόνισε πως η ΤΣΣΚΑ έπαιξε απαίσια και ότι αν ήθελε όντως να παίξει έτσι, έπρεπε να μείνει σπίτι της! "Ήταν καταστροφή", είπε ο Νέναντ Κρστιτς

Ο Σόνι Ουίμς μετά το τέλος του αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του.

Στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι κάποιοι από τους συμπαίκτες του δεν εμφανίστηκαν καν μέσα στο παρκέ και ότι αυτό ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έπαιξε η ΤΣΣΚΑ ολόκληρη τη σεζόν.

"Βγάζω το καπέλο στον Ολυμπιακό. Παίξαμε απαίσια σήμερα. Δεν μας έχω ξαναδεί για πολύ καιρό να παίζουμε έτσι. Κάποιοι από τα παιδιά, δεν εμφανίστηκαν καν στο παρκέ και είναι το χειρότερο παιχνίδι που παίξαμε ολόκληρη τη σεζόν. Ειδικά στο Final-4 δεν επιτρέπεται να παίζεις έτσι. Κι εμείς παίξαμε απαίσια. Αν θέλαμε να παίξουμε έτσι, έπρεπε να μείνουμε στο σπίτι μας. Ήταν απαίσια εμφάνιση", σχολίασε ο Σόνι Ουίμς, πριν δώσει το λόγο στο Νέναντ Κρστιτς:

"Είναι δύσκολο να πεις κάτι έξυπνο, γιατί ήταν καταστροφή το πως παίξαμε σαν ομάδα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που χάνουμε στο Final-4 από τον Ολυμπιακό και αυτή τη φορά όντως το άξιζαν να νικήσουν. Μας νίκησαν ολοκληρωτικά. Αυτοί που έπρεπε να κρατήσουμε την ομάδα, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτή την ήττα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ