EUROLEAGUE

Οχαγιόν: "Μπορούμε να νικήσουμε"

Οχαγιόν: "Μπορούμε να νικήσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Γιόγκεβ Οχαγιόν τόνισε πώς το τεχνικό επιτελείο της Μακάμπι θα προετοιμάσει τόσο εκείνον, όσο και τους συμπαίκτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το πέμπτο ματς.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, με τον Γιόγκεβ Οχαγιόν να τονίζει ότι η ομάδα του έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ.

" Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τον τρόπο που αγωνίστηκε σήμερα (σ.σ 29/03). Έπαιξαν, εν αντιθέσει με εμάς, επιθετικά από την αρχή", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Τώρα, θα υπάρξει πέμπτο παιχνίδι. έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε και χρειάζεται να πάμε εκεί προετοιμασμένοι. Δεν έπαιξα στο τέταρτο δεκάλεπτο, γιατί αυτό αποφάσισε ο προπονητής. Όποτε με φωνάξει ο κόουτς, θα είμαι έτοιμος. Tο τεχνικό μας τιμ θα μας προετοιμάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα πάμε στην Αθήνα έτοιμοι".

Λάνγκφορντ: "Προετοιμαστήκαμε σκληρά, αλλά..."

Από την πλευρά του, ο Κιθ Λάνγκφορντ δήλωσε: " Ειλικρινά, τη δεδομένη στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Ήταν μία αναμέτρηση για την οποία προετοιμαστήκαμε σκληρά και θέλαμε να πάρουμε, αλλά δεν μας βγήκε πνευματικά και σωματικά. Δεν ήμασταν κακοί, αλλά εν τέλει ο Παναθηναϊκός πάτησε περισσότερο το γκάζι, κατάφερε να νικήσει και να στείλει τη σειρά σε πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση. Θα μάθουμε απ' τα λάθη μας και επιστρέψουμε στην Αθήνα πιο οξυδερκείς, ώστε να κατακτήσουμε τη σειρά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ