EUROLEAGUE

Ούτε ο Ναβάρο στην αποστολή για τη Σιένα

Ούτε ο Ναβάρο στην αποστολή για τη Σιένα

Χωρίς τους Ναβάρο και Μάικλ ταξίδεψε η Μπαρτσελόνα στη Σιένα για τον αγώνα της Παρασκευής (29/3). Αμφίβολος και ο Τόμιτς με πόνο στο γόνατο. Διαβάστε τι λέει ο Τσάβι Πασκουάλ...

Η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της Παρασκευής (29/3) με αντίπαλο τη Σιένα για την 13η αγωνιστική του TOP-16.

Μετά τον Πιτ Μάικλ που χάνει ολόκληρη τη σεζόν, ούτε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ταξίδεψε στην Ιταλία για τον αγώνα με τη Σιένα, καθώς προτιμήθηκε να παραμένει στη Βαρκελώνη για να δουλέψει μόνος στη φυσική του κατάσταση, εν όψει και του φινάλε της φετινής σεζόν, όπου θα τον χρειαστεί περισσότερο.

Αμφίβολος για τον αγώνα με τη Σιένα είναι και ο Άντε Τόμιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από πόνο στο γόνατό του. Στις δηλώσεις του, ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για τη σοβαρή απώλεια του Πιτ Μάικλ ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν:

"Δεν μπορούμε να μιλάμε για ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας προς το παρόν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη αναντικατάστατο σε πολλά επίπεδα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ο Μάικλ περνάει αυτή την κατάσταση".

Όσον αφορά το στόχο της Μπαρτσελόνα στην Ιταλία, ο Πασκουάλ ξεκαθάρισε: "Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστική σαν ομάδα και να πάρουμε άλλη μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα που θα είναι ιδιαίτερα επιθετική".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ