EUROLEAGUE

Ούκιτς: "Δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Διαμαντίδη"

Ούκιτς: "Δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Διαμαντίδη"
INTIME SPORTS

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πώς τα τρία φάουλ του Δημήτρη Διαμαντίδη επηρέασαν το "τριφύλλι".

Αποστολή στη Βαρκελώνη: Αντωνία Μαραγούσια

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα, με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να τονίζει ότι τα τρία φάουλ του Δημήτρη Διαμαντίδη επηρέασαν τους "πράσινους".

" Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν κακή, στο δεύτερο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε από την άμυνα, αλλά δεν βάλαμε τα σουτ που έπρεπε", είπε ο Ούκιτς.

Σε ερώτηση για το αν επηρέασαν τον Παναθηναϊκό τα φάουλ δήλωσε: " Σίγουρα μας επηρέασαν, δεν είναι το ίδιο να παίζεις χωρίς τον Δημήτρη. Μέσα σε όλα η Μπαρτσελόνα σκόραρε 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο".

Τέλος, είπε: " Η Μπαρτσελόνα είναι ταλαντούχα ομάδα. Αποδείχθηκε καλύτερη στα πέντε παιχνίδια. Μετά το 2-1 της σειράς, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ. Αλλά και πάλι αν στο τέταρτο δεκάλεπτο απόψε βάζαμε κάποιο σουτ, θα είχαμε καλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε τη νίκ η".

Ματσιούλις: "Κάποιος χάνει, κάποιος νικά"

Από την πλευρά του, ο Γιόνας Ματσιούλις είπε: " Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και μετά από αυτό δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε, βάλαμε τα δυνατά μας, αλλά κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο να επιστρέφεις όταν είσαι πίσω με 19 πόντους στην έδρα τους.

Αυτό δεν καταφέραμε να κάνουμε μέχρι το τέλος και έτσι είναι το μπάσκετ. Κάποιος χάνει και κάποιος νικά. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Θέλουμε ένα... σπρώξιμο τώρα για να κατακτήσουμε άλλον έναν τίτλο στην Ελλάδα. Φέτος, δεν ήταν η σειρά μας να πάρουμε την Ευρωλίγκα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ