EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς και Φώτσης για Μιλάνο-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς και Φώτσης για Μιλάνο-Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Αντώνης Φώτσης μίλησαν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία (videos)...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα (19/01, 21:45, ΝΕΤ) την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία στην πρεμιέρα του στο "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Ο κόουτς του "τριφυλλιού", Ζέλικο Ομπράντοβιτς και μέχρι πρότινος παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Μιλάνο, Αντώνης Φώτσης παραχώρησαν συνέντευξη στην Ευρωλίγκα και μίλησαν για το ματς των Ιταλών με τους "πράσινους".

Παναθηναϊκός και Μιλάνο στο ίδιο ξενοδοχείο...

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε αρχικά στην είσοδο του Παναθηναϊκού στο "Top-16" και στον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός... " Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς. Κάθε παιχνίδι στο "Top-16" είναι πολύ σημαντικό, αν κερδίσεις το πρώτο παίρνεις αυτοπεποίθηση και συνεχίζεις".

Ο Φώτσης και ο Νίκολας γνωρίζουν καλά τον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο ίδιος ξέρει πώς παίζουν οι δύο παίκτες. Ερωτηθείς για το ποιος έχει το πλεονέκτημα ο Σέρβος τόνισε: " Την απάντηση θα την μάθουμε μετά το παιχνίδι, όταν όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει!".

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στην επιστροφή των Περπέρογλου, Τσαρτσαρή: " Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για εμάς. Ο Περπέρογλου ήταν έξω έξι μήνες και τώρα παίζει και πάλι. Με την παρουσία τους είμαστε διαφορετική ομάδα".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης δήλωσε σε ερώτηση για το αν θα... μπερδευτεί και θα δώσει στους "πράσινους" τη μπάλα: " Όχι δεν ανησυχώ για αυτό. Ξέρω που πρέπει να δώσω την μπάλα, η ομάδα μου είναι η Μιλάνο και θα κάνω το καλύτερο για να κερδίσει".

Για τα συναισθήματα που νιώθει, βλέποντας τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο πλέον, ανέφερε: " Έπαιζα για τον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια, νιώθω λίγο περίεργα όλα αυτά όμως πριν το ματς. Στο παιχνίδι ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι αντίπαλος μας και πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ