EUROLEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Αλλάζουμε τσιπ για τον Ολυμπιακό"

Ομπράντοβιτς: "Αλλάζουμε τσιπ για τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Καλύτερα θέλει να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ από ότι στην Τουρκία και το ΟΑΚΑ με τη Φενέρμπαχτσε, ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

O προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε τόσο για το ματς με την Φενέρ όσο και για το επερχόμενο με τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου.

" Ήταν μία σημαντική νίκη για μας και πιστεύω μετά από επτά μέρες παίξαμε το ίδιο καλά. Το μόνο πρόβλημα μας ήταν κάποια λάθη, τα οποία τιμώρησε η Φενέρ", ανέφερε:

" Γενικά παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και αν κάτι πρέπει να αλλάξουμε αυτό είναι η ταχύτητα που παίζουμε και σε σετ επιθέσεις και σε αιφνιδιασμούς.

Όπως και να χει, ήταν μία σημαντική νίκη... Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους φιλάθλους που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα", τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας: " Έχουμε μπροστά μας να προετοιμαστούε τις ίδιες μέρες που έχουμε κάθε χρόνο. Είναι πολύ απλό για μας. Αύριο πρέπει να αλλάξουμε το τσιπ και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εμείς σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο. Είτε αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός, είτε όχι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα από ότι στον προηγούμενο αγώνα μας".

Σπάχια: "Πήραμε το μάθημα μας"

Ο προπονητής της Φενέρ, Νέβεν Σπάχια τόνισε: " Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό... Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς αυτή την περίοδο και έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Από μία άποψη δεν είναι καλό να παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό γιατί πάντα είναι πολύ καλός... Από την άλλη είναι καλό γιατί κάθε φορά παίρνεις και ένα καλό... μάθημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ποιοτικό μπάσκετ από το πρώτο ημίχρονο αλλά και από το πρώτο παιχνίδι. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχαμε διαφορά στις βολές και πράγματι ξέρουν πολύ καλά πως να πάνε στην γραμμή και να κερδίσουν το μπόνους. Ξέρει να τιμωρεί το παραμικρό λάθος.

Μεγάλο πρόβλημα για μας ήταν και τα πολλά λάθη μας. 21 λάθη δεν σου επιτρέπουν να παίξεις. Πρέπει να πάμε πίσω, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και να ευχόμαστε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Καζάν"

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν το ότι το Final Four γίνεται στην Τουρκία δημιουργεί έξτρα πίεση και απάντησε αστειευόμενος ότι "Το Final Four γίνεται στην Ευρωπαϊκή Τουρκία και όχι στην Ασιάτικη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ