EUROLEAGUE

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Το Euroleague Greece παρουσιάζει τη δράση των ομάδων που συμμετέχουν στο Top 16, στα εγχώρια πρωταθλήματα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε την τρίτη σερί ήττα της, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Νέα Κηφισιά -σε ρυθμό ρελαντί.

Λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία του α' γύρου του Top 16, οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό αγωνίστηκαν εντός των τειχών. Το Euroleague Greece παρουσιάζει όσα έκαναν στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Ε ΟΜΙΛΟΣ

Ζάλγκιρις Κάουνας (2-4) - Ρεάλ Μαδρίτης (5-1)

Ο Τζέιμς Άντερσον έσωσε την παρτίδα για τη Ζάλγκιρις, στην αναμέτρηση με την Πιένο Ζβάιγκζντες ( 81-79 ). Ο πρώην ΝΒΑer ευστόχησε στο σουτ της νίκης, με 18'' να απομένουν για το τέλος.

Η αγωνιστική πρόοδος της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκε από τον επιθετικό πλουραλισμό της "Βασίλισσας", στην άνετη νίκη επί της Φουενλαμπράδα ( 86-69 ). Κι αυτό γιατί σκόραραν όλοι οι παίκτες (12) που χρησιμοποίησε ο Πάμπλο Λάσο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (5-1) - Άλμπα Βερολίνου (2-4)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται αύριο (9/2) κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Η Άλμπα Βερολίνου ηττήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες, με την Φρανκφούρτη να αποτελεί την τελευταία -χρονικά- ομάδα που κερδίζει το σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς ( 87-80 ).

Μπαρτσελόνα (3-3) - Γαλατάσαραϊ (2-4)

Παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Φώτη Λαμπρόπουλου, η Μπαρτσελόνα κέρδισε την Τενερίφη με 87-79 . Κορυφαίος παίκτης των "μπλαουγκράνα" ήταν ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, που πέτυχε 24 πόντους.

Η Γαλατάσαραϊ έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης στην TBL, αφού ηττήθηκε από την -ουραγό του τουρκικού πρωταθλήματος- Εσκίσεχιρ με 66-61 .

Παναθηναϊκός (4-2) - Ερυθρός Αστέρας (1-5)

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Κολοσσό το απόγευμα της Δευτέρας (9/2, 17:00), με τον Γκάνι Λαουάλ να ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του "τριφυλλιού".

Η Κρκα ολοκλήρωσε την αήττητη πορεία του Ερυθρού Αστέρα, κερδίζοντας τους "ερυθρόλευκους" με 77-67 , για την 21η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

ΣΤ ΟΜΙΛΟΣ

Νίζνι (2-4) - Ολυμπιακός (5-1)

Ο Τάρενς Κίνσεϊ ήταν ο παίκτης που "έσωσε" τη Νίζνι το μεσημέρι, στο παιχνίδι με την Άβτοντορ ( 93-88 ). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 4/4 βολές στα τελευταία 17'', όντας αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα.

Με συνοπτικές διαδικασίες "καθάρισε" ο Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά ( 77-63 ). Από το παιχνίδι ξεχώρισε πάντως η παρουσία του Σπύρου Καββαδά, του παίκτη - έκπληξη των Πειραιωτών.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5-1) - Αρμάνι Μιλάνο (1-5)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού γνώρισε τρίτη σερί ήττα -μέσα σε διάστημα εφτά ημερών. Αυτή τη φορά θύτης ήταν η Χίμκι, που κέρδισε με 107-104 , χάρη σε τρίποντο του Ταϊρίς Ράις.

Η Αρμάνι Μιλάνο αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας (9/2) κόντρα στη Βενέτσια, στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Lega Basket.

Αναντολού Εφές (4-2) - Φενέρμπαχτσε (4-2)

Η Αναντολού Εφές αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας (9/2), κόντρα στην Τόφας. Εκεί όπου θα έχουν την μονομαχία των πάγκων, ανάμεσα σε Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ηλία Ζούρο.

Παίζοντας καλή άμυνα για ένα δεκάλεπτο (το δεύτερο), η Φενέρμπαχτσε βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την Τραμπζονσπόρ με 67-61 , παραμένοντας στην κορυφή της TBL.

Λαμποράλ Κούτσα (2-4) - Ουνικάχα Μάλαγα (1-5)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Λαμποράλ Κούτσα το ντέρμπι με τη Γκραν Κανάρια, αφού κέρδισε με 109-70 . Την ίδια ώρα, η Ουνικάχα Μάλαγα επικρατούσε -με μεγάλη δυσκολία- της Μπανταλόνα με 81-77 , για την 20η αγωνιστική της Liga Endesa. Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ