EUROLEAGUE

Οι συμμετοχές των ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Οι συμμετοχές των ομάδων στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας

Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός συμμετέχουν για ένατη φορά συνολικά στα πλέι οφ, οι Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ για όγδοη και ο Παναθηναϊκός για έβδομη. Διαβάστε αναλυτικά τις ομάδες.

Οι Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εφές, Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ και Κάχα Λαμποράλ αποτελούν τις οκτώ ομάδες των πλέι οφ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Ευρωλίγκα μπαίνει, λοιπόν σιγά - σιγά στην τελική ευθεία, καθώς σε περίπου ένα μήνα και κάτι ημέρες θα γνωρίζουμε τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης.

Ένα βήμα πριν από το φάιναλ-φορ έχουν βρεθεί αρκετές ομάδες. Οι Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός είναι εκείνες με τις περισσότερες συμμετοχές σε πλέι οφ, καθώς θα παίξουν για ένατη φορά. Ακολουθούν οι Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας με οκτώ φορές και ο Παναθηναϊκός με επτά.

Στη συνέχεια είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με έξι παρουσίες στα πλέι οφ, η Σιένα με τέσσερις, οι Παρτίζαν, Εφές με τρεις και οι Μπένετον Τρεβίζο, Φενέρμπαχτσε με 2. Θα πρέπει, πάντως να τονίσουμε πώς οι Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντόλου Εφές δεν είχαν πάρει μέρος στην Ευρωλίγκα της σεζόν 2000-2001, καθώς έπαιξαν στην Σουπρολίγκα (είναι οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ-φορ της διοργάνωσης), ενώ τη σεζόν 2001-02 δεν είχαμε πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, ακολουθούν πολλές ομάδες με μία συμμετοχή σε πλέι οφ μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Περιστέρι.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ