EUROLEAGUE

Οι ομάδες της επόμενης Ευρωλίγκας

Οι ομάδες της επόμενης Ευρωλίγκας
INTIME SPORTS

Διετές συμβόλαιο τύπου Α πρότεινε η Ευρωλίγκα στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η Ρόμα έχασε το δικό της. Διαβάστε ποιες είναι οι 23 "σίγουρες" ομάδες της σεζόν 2012-13

Η Ευρωλίγκα λαμβάνοντας υπόψιν της όλες τις προϋποθέσεις που πληροί η Αρμάνι Μιλάνο της πρότεινε διετές συμβόλαιο, για να πάρει τη θέση της Ρόμα που τα αποτελέσματά της ήταν απογοητευτικά την τελευταία τριετία.

Παράλληλα, κερδισμένη βγήκε η Λιέτουβος που πήρε συμβόλαιο τύπου Β, μαζί με τις Μπεσίκτας, Σαλόν και Τσεντέβιτα.

Επίσης δόθηκαν wild cards στην Καντού, αλλά και την Ούνιξ Καζάν προκειμένου να αγωνιστούν στα προκριματικά της διοργάνωσης, απ' όπου θα προκύψει η 24η ομάδα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι ομάδα που θα δώσουν το "παρών" στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν είναι οι εξής: Αναντόλου Εφές, Ασέκο Πρόκομ, Κίμκι, Μπεσίκτας, Μπάμπεργκ, Κάχα Λαμποράλ, Τσεντέβιτα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Σαλόν, Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε, Λιέτουβος Ρίτας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιένα, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παρτίζαν, Ρεάλ Μαδρίτης, Ουνικάχα Μάλαγα, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Ζαλγκίρις Κάουνας και Άλμπα Βερολίνου.

Στα προκριματικά της φετινής Ευρωλίγκας θα αγωνιστούν 8 ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η Ούνιξ Καζάν με την Καντού που εξασφάλισαν wild card.

Η ουκρανική Ντόνετσκ, η τσέχικη Νίμπουργκ, η γαλλική Λε Μαν, η βουλγάρικη Λουκόιλ Ακαντέμικ Σόφια, η γερμανινή Ουλμ και η βέλγικη Οστάνδη θα αγωνιστούν μαζί με τις Καντού και Ούνιξ με φόντο τη μία θέση που θα οδηγήσει στην Ευρωλίγκα.

Οι υπόλοιπες 7 θα αγωνιστούν στο Eurocup στο οποίο θα αγωνίζονται και πάλι 32 ομάδες, αλλά με λίγο διαφορετικό σύστημα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ