EUROCUP

Ανακοινώθηκαν Πανιώνιος, Κολοσσός στο Eurocup

Ανακοινώθηκαν Πανιώνιος, Κολοσσός στο Eurocup
INTIME SPORTS

Τα ονόματα των Πανιωνίου και Κολοσσού φιγουράρουν στη λίστα που ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα για το Eurocup της ερχόμενης που θα διεξαχθεί με νέο σύστημα

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τις 25 από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, συμπεριλαμβάνοντας τους Πανιώνιο και Κολοσσό.

Για τον 3ο του φετινού πρωταθλήματος, είναι βέβαιο πως θα αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, όχι όμως και για τον Κολοσσό.

Όπως ανακοίνωσε, η Ευρωλίγκα, οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Eurocup θα παραμείνουν 32, όμως θα είναι διαφορετικό το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων.

Θα διαμορφωθούν 8 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, από τους οποίους οι δύο πρώτοι θα πάρουν την πρόκριση για το Last-16.

Στη β' φάση, θα γίνουν εκ νέου 4 όμιλοι με ισάριθμες ομάδες με τους δύο πρώτους και πάλι να παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Στη συνέχεια, οι συμμετέχουσες ομάδες θα αγωνίζονται σε διπλά παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας τόσο στους "8" όσο και στους "4".

Ο τελικός θα γίνει τον Απρίλιο σε ένα μοναδικό ματς, καθώς όπως γράψαμε πρόσφατα οι διοργανωτές αποφάσισαν την κατάργηση του Final-4.

Οι 25 ομάδες που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: Άρτλαντ Ντάγκονς, Αζόβμας, Σάσαρι, Μπάνβιτ, Σαρλερουά, Σολέ, Ερυθρός Αστέρας, Ντεν Μπος, Γαλατάσαραϊ, Μπιλμπάο, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μπούντουτσνοστ, Τσιμπόνα, Λαγκούν Άρο, Λοκομοτίβ Κούμπαν, Όρλεανς, Πανιώνιος, Ρουντούπις, Βούρτζμπουργκ, Σπαρτάκ Αγίας Π., Τρεφλ Σοπότ, Τριούμφ, Βαλένθια, Κολοσσός, Ρίγα.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ