EUROLEAGUE

Οι νικητές για τα δύο διπλά εισιτήρια του Final-4 του Λονδίνου

Οι νικητές για τα δύο διπλά εισιτήρια του Final-4 του Λονδίνου

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport24.gr σε συνεργασία με το επίσημο σάιτ της Euroleague για δύο διπλά εισιτήρια για τα 4 ματς του Final Four. Δείτε τους νικητές.

Το Πάσχα πέρασα, οι γιορτές και οι διακοπές ανήκουν στο παρελθόν και πλέον κινούμαστε για τα καλά σε ρυθμούς Final Four της Euroleague .

Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός θα παλέψει και θα τα δώσει όλα για να κάνει το repeat και να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Το αν θα τα καταφέρει δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα ότι θα χρειαστεί για να βρεθεί στον τελικό να ξεπεράσει την Παρασκευή το μεγαθήριο που ακούει στο όνομα ΤΣΣΚΑ, το σίγουρο πάντως είναι πως στις εξέδρες της Ο2 Arena θα βρεθούν και δύο τυχεροί αναγνώστες του Sport24.gr.

Αυτό είναι οι Γιώργος Ανδρεάκος και Αντώνης Μαρκόπουλος, οι οποίοι κέρδισαν στο μεγάλο διαγωνισμό του Sport24.gr το οποιό προσέφερε σε συνεργασία με το επίσημο σάιτ της Euroleague δύο διπλά εισιτήρια και για τα 4 παιχνίδια του Final Four.

Το Sport24.gr και η Euroleague προσφέρουν μόνο τα εισιτήρια των αγώνων (ημιτελικών, μικρού τελικού, τελικού) τα οποία θα παραλάβετε από το γήπεδο και όχι αεροπορικά εισιτήρια ή διαμονή στο Λονδίνο, τα οποία θα πρέπει να κανονίσετε μόνοι σας.

* Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στις 15:00.

SUPER BASKETBALL και σήμερα το βράδυ σε ρυθμούς Final-4! Ραντεβού, αμέσως μετά από τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρουσιάζουν οι Μ. Μίχαλος, Τ. Μαγουλάς και μεταδίδουν από το Λονδίνο οι Γ. Φιλέρης, Στ. Τριαντάφυλλος, Π. Διαμαντόπουλος και Ν. Μπάκουλη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ