EUROLEAGUE

Οι καλύτερες φάσεις της Ευρωλίγκας

Οι καλύτερες φάσεις της Ευρωλίγκας

Η νέα βελτιωμένη έκδοση του TOP-16 έκανε φέτος την πρώτη της εμφάνιση και οδήγησε στα πλέι οφ τις 8 κορυφαίες ομάδες που "επιβίωσαν" από τις σκληρές μάχες των 14 αγωνιστικών. Το Sport24.gr σας θυμίζει τις καλύτερες φάσεις με παρουσία πολλών Ελλήνων παικτών...

Το φετινό TOP-16 της Ευρωλίγκας, ήταν ατελείωτο και ιδιαίτερα κοπιαστικό... Μετά από 14 αγωνιστικές γεμάτες σκληρές μάχες, οι 8 καλύτερες ομάδες οδηγήθηκαν σε τέσσερις αμφίρροπες σειρές...

Θυμηθείτε μέσω του Sport24.gr τις καλύτερες φάσεις που καθήλωσαν, εντυπωσίασαν και υποχρέωσαν πολύ κόσμο ανά την Ευρώπη να χειροκροτήσει τους "εκτελεστές" και τους εμπνευστές τους.

Εμπνευσμένες πάσες, εντυπωσιακά καρφώματα, εκπληκτικά κοψίματα και φοβερά σε εκτέλεση plays που ξεχώρισαν και αξίζει να ξαναδείτε...

Με το "καλημέρα" στο 10 ο Γκιστ καρφώνει μετά από ασίστ του Μπανκς, ενώ στο 7 ο Χάινς φιλοδωρεί με τάπα τον Λάμπε. Ο δραστήριος Αμερικανός του Ολυμπιακού και στο νούμερο 2, κόβει στα ίσα τον κατά πολύ ψηλότερο του, Πλάις.

Εντυπωσιακό κάρφωμα με το ένα χέρι από τον Μάικ Μπράμο στο νούμερο 4. Δείτε τη φάση... Στο νούμερο 2 εντυπωσιακός Μπόμπι Μπράουν ίπταται...

Στο 7 συνηθισμένη φάση, ο Διαμαντίδης υψώνει για τον Γκιστ που καρφώνει την μπάλα στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα. Στην πρώτη θέση δικαίως το τρίποντο του Ροντρίγκεθ με το οποίο η Ρεάλ νίκησε τη Ζαλγκίρις...

Στο νούμερο 7 το κάρφωμα του Γκιόργκι Σερμαντίνι και στο 6 το κάρφωμα του οδοστρωτήρα Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Στο νούμερο ένα το καλάθι του Μπόμπι Μπράουν, με το οποίο η Σιένα "έκλεψε" τη νίκη από τον Ολυμπιακό.

Ο... τερματοφύλακας Στεφάν Λάσμε στο νούμερο 7, τρέχει όλο το γήπεδο και κόβει τον άτυχο Ντρέιπερ που έτρεχε μόνος στον αιφνιδιασμό. Εντυπωσιακή τάπα του Παπανικολάου στο 5, ενώ στην πρώτη θέση το κλέψιμο και η εντυπωσιακή πάσα του Διαμαντίδη στον Μπράμο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Ο Μπανκς αστοχεί, ο Διαμαντίδης παίρνει το ριμπάουντ και δίνει ωραία πάσα στο Λάσμε που πετυχαίνει ένα όμορφο καλάθι (νούμερο 8). Στο 7 ο Χάινς κάνει όλη τη δουλειά μόνος του, κατεβάζει την μπάλα και καρφώνει, ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού φιγουράρει και στο νούμερο 2. Απολαύστε τον!

Στο νούμερο 1 της αγωνιστικής, το one man show του Τζαμόν Λούκας. Μην το χάσετε!

Εντυπωσιακή φάση και κάρφωμα από τον Χάινς που κλέβει, κατεβάζει την μπάλα στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κάχα και την καρφώνει! Στο νούμερο 5 ο Διαμαντίδης χωρίς να κοιτάζει, δίνει στο Λάσμε που καρφώνα, ενώ στο 4 συναντάμε τον Παπανικολάου να κόβει τον αντίπαλό του. Πάσα-αλφάδι του Διαμαντίδη από πολύ μακριά στον Γκιστ που κάρφωσε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις.

Πολύ ψηλά ο Πάουελ, κόβει τον Βίντμαρ της Μπεσίκτας για τη θέση νούμερο 5. Στην αμέσως επόμενη ένα ωραίο κάρφωμα του Σχορτσανίτη με το ένα χέρι. Στο 3 και πάλι Έλληνας παίκτης... Ο Παπανικολάου σβήνει τα φώτα στην Τουρκία.

Φόλοου-κάρφωμα του Γκιστ στο παιχνίδι στο παιχνίδι με την Μάλαγα, στη θέση 7. Στο νούμερο 2, το εντυπωσιακό κάρφωμα του Τρεμέλ Ντάρντεν.

Στο νούμερο 3 του TOP-10 της 11ης αγωνιστικής, η εκπληκτική πάσα του Διαμαντίδη στο Λάσμε, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα, με τον Γκαμπονέζο να ίπταται!

Η τάπα του Κάιλ Χάινς στο Ντέιβιντ Λόγκαν φιγουράρει στο νούμερο 10, ενώ στο νούμερο 7 θυμηθείτε ένα εκπληκτικό φόλοου κάρφωμα του Τζέιμς Γκιστ.

Η ωραία πάσα του Διαμαντίδη στον Γκιστ που καρφώνει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάμπεργκ βρίσκεται στο νούμερο 7, ενώ στο νούμερο 4 ο Διαμαντίδης μοιράζει αυτή τη φορά για το Λάσμε.

Στο νούμερο 6 με την εκπληκτική... τετράποντη βόμβα ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ στη θέση 3 βρίσκεται το εκπληκτικό κάρφωμα του Γκιστ, μετά από πάσα του Μπανκς στον αιφνιδιασμό του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ