EUROLEAGUE

Οι Άλμπα, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι στο NBA Live Tour

Οι Άλμπα, Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι στο NBA Live Tour

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι η Άλμπα Βερολίνου, η Φενέρμπαχτσε και η Αρμάνι Μιλάνο θα πάρουν μέρος στο φετινό NBA Live Tour μαζί με τους Μπόστον Σέλτικς και τους Ντάλας Μάβερικς!

Το NBA Live Tour έχει γίνει πλέον θεσμός και τον ερχόμενο Οκτώβριο θα γίνει και πάλι το τουρνουά που... ενώνει το ΝΒΑ με την Ευρώπη.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν από την Ευρώπη είναι η Άλμπα Βερολίνου, η Αρμάνι Μιλάνο και η Φενέρμπαχτσε, ενώ εκπρόσωποι του ΝΒΑ θα είναι οι Μπόστον Σέλτικς και οι Ντάλας Μάβερικς.

Στις 5 Οκτωβρίου, οι Σέλτικς θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στην νεόκτιστη Ulker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης. Μία ημέρα αργότερα η θρυλική O2 Arena του Βερολίνου θα φιλοξενήσει τους Ντάλας Μάβερικς του Νοβίτσκι και την Άλμπα.

Το Μιλάνο θα συγκεντρώσει πάνω του όλα τα φλας της δημοσιότητας στις 7 Οκτωβρίου, με την Αρμάνι Μιλάνο να υποδέχεται τους Σέλτικς στο Μεντιολάνουμ φόρουμ. Παράλληλα, το Ντάλας θα δώσει κι έναν φιλικό αγώνα στην Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ