EUROLEAGUE

Οι 5 κορυφαίες φάσεις των ημιτελικών

Οι 5 κορυφαίες φάσεις των ημιτελικών
INTIME SPORTS

Η Euroleague επέλεξε τις πέντε θεαματικότερες φάσεις από τους δύο ημιτελικούς του Final-4, με το κάρφωμα του Τζόι Ντόρσεϊ από τη μπακ-ντορ πάσα του Σπανούλη να φιγουράρει στην κορυφή (video)!

Ο Ολυμπιακός έκλεψε την παράσταση όχι μόνο στον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα, όπου επικράτησε με 68-64 επί των Καταλανών και πήρε πανάξια το εισιτήριο για τον 5ο τελικό Ευρωλίγκας της ιστορίας του, αλλά και στο video με τις ομορφότερες φάσεις από τους δύο ημιτελικούς της Κωνσταντινούπολης που επέλεξε η διοργανώτρια αρχή.

Και αυτό γιατί στο Τop-5 των φάσεων της Euroleague, υπάρχει διπλή εκπροσώπηση από τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στο Νο 3 συναντάμε τον Βασίλη Σπανούλη και το εκπληκτικό τριποντο που σημείωσε 1' και 10'' πριν το φινάλε ενώ στο Νο 1 υπάρχει η απίστευτη συνεργασία Σπανούλη- Ντόρσεϊ που κατέληξε με το εντυπωσιακό κάρφωμα του Αμερικανού σέντερ στο καλάθι των Καταλανών, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες τρεις θέσεις, η ΤΣΣΚΑ έχει να επιδείξει ένα καθοριστικό δίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς (Νο 4) και ένα θεαματικό κάρφωμα του Αντρέι Κιριλένκο (Νο 2) απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει (Νο 5) ένα φόλοου κάρφωμα του Σάδα της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ