EUROLEAGUE

Οι προπονητές του... αύριο -από το σήμερα

Οι προπονητές του... αύριο -από το σήμερα

Οι παίκτες της Euroleague κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα "ποιος είναι ο πιθανότερος συμπαίκτης σας που μπορεί να γίνει κόουτς". Δείτε τις απολαυστικές (και όχι τόσο αναμενόμενες) απαντήσεις.

Το τελευταίο επεισόδιο του Teammate Quiz αφορούσε... το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση που τέθηκε ήταν "ποιος είναι ο πιθανότερος συμπαίκτης σας που μπορεί να γίνει κόουτς". Διαβάστε (ή δείτε) τις απαντήσεις.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ ομολόγησε (μετά ένα "ου") πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα, ο Τζέιμς Γκιστ δεν είχε πολλά να σκεφτεί και είπε αμέσως " Διαμαντίδης. Ξέρει το παιχνίδι. Αφενός είναι γκαρντ, αφετέρου πραγματικά ξέρει μπάσκετ". Ο Γιώργος Πρίντεζης διάλεξε τον Βαγγέλη Μάντζαρη, εξηγώντας ότι " μπορεί να καταλάβει κάποια πράγματα".

O Λεόν Ραντόσεβιτς δεν βλέπει πως υπάρχει κάποιος στο φετινό ρόστερ της Άλμπα, να κάνει αυτή τη δουλειά, με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς να επιλέγει ένα όνομα έκπληξη. Τον Αλεξέι Ζαζούλιν "γιατί έχει τις εμπειρίες, ενώ και ο πατέρας του είναι κόουτς". Ο Εμίρ Πρέλντζιτς αποκάλυψε πως η προπονητική είναι κάτι που ο ίδιος θα λάτρευε να κάνει κτήμα του. Το αυτό έκανε και ο Τέιλορ Ρότσεστι, ενώ έδωσε και δεύτερη επιλογή τον Χοστόφ "γιατί κάποιες φορές, οι πόιντ γκαρντ γίνονται κόουτς".

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς επέλεξε τον 20χρονο Νίκολα Κβόροβιτς "γιατί όλη την ημέρα μιλά για το μπάσκετ. Ξέρει τα πάντα, γνωρίζει όλα τα plays", με τον Άλεξ Τάιους επίσης να 'χει εύκολο έργο, διότι στην ομάδα του είναι ο Ντέβιν Σμιθ.

Ο Μπόστιαν Νάχμπαρ "τράβηξε" τον Μαρσελίνιο Χουέρτας "γιατί είναι εκπληκτικός πόιντ γκαρντ και καταλαβαίνει πολύ καλά το παιχνίδι", πριν προσθέσει "προφανώς, ο Ναβάρο μπορεί να γίνει κόουτς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει να το κάνει" και άφησε ως τρίτη επιλογή τον Άντε Τόμιτς. Αλλά είπε ό,τι και για τον Ναβάρο ("δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θέλει ο ίδιος να γίνει κόουτς").

Επίσης, με... άνεση έκανε την επιλογή του ο Φαμπιάν Κοζέρ (ναι, είπε τον Σαν Εμετέριο εξηγώντας πως "όταν μιλάει, ακούς, γιατί πραγματικά ξέρει τι λέει. Δεν μιλά πολύ, αλλά έχει όλη την εμπειρία του κόσμου και είναι έξυπνος"). Ο Μίλκο Μπιέλιτσα προτίμησε τον Στεφάν Λασμέ, από την Εφές, διευκρινίζοντας ότι "αυτό είναι το δικό μου όραμα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ