EUROLEAGUE

Οι αριθμοί των playoffs της EuroLeague

Οι αριθμοί των playoffs της EuroLeague

Η EuroLeague παρουσίασε μέσα από ένα εξαιρετικό VIDEO τους αριθμούς που ξεχώρισαν στους πρώτους δύο αγώνες της φάσης των playoffs της EuroLeague.

Τα playoffs της EuroLeague βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Και οι 8 αγώνες που έχουν διεξαχθεί (δυο για κάθε ζευγάρι) ήταν συγκλονιστικοί σε εξέλιξη, με τις μεν ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε να προηγούνται με 2-0 νίκες των Μπασκόνια και Παναθηναϊκού αντίστοιχα και τις σειρές Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές και Ρεάλ - Νταρουσάφακα να βρίσκονται στο 1-1.

Η EuroLeague λοιπόν παρουσίασε μέσα από ένα βίντεο τους αριθμούς που ξεχώρισαν σε αυτά τα παιχνίδια. Αριθμοί οι οποίοι είναι οι εξής:

* Στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό η Αναντολού Εφές σημείωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σε αγώνα playoff της EuroLeague σε 10 προσπάθειες.

* Στον δεύτερο αγώνα με τη Μπασκόνια ο Μίλος Τεόντοσιτς σημείωσε τους 13 από τους 16 πόντους του στο πρώτο πεντάλεπτο της τρίτης περιόδου

* Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς συγκέντρωσε 35 βαθμούς στο Ranking τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

* Με τον δεύτερο αγώνα με τη Μπασκόνια ισόπαλο, ο Κάιλ Χάινς ευστόχησε σε ένα ζευγάρι βολών με 1.1 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα, δίνοντας τη νίκη με 84-82 στην ΤΣΣΚΑ.

* Το "διπλό" της Νταρουσάφακα στη Μαδρίτη στο Game 2 με την Ρεάλ σηματοδότησε την πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας στα playoffs της EuroLeague

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ