EUROLEAGUE

O θρίαμβος του Ολυμπιακού λεπτό προς λεπτό όπως καταγράφηκε στο Sport24.gr

O θρίαμβος του Ολυμπιακού λεπτό προς λεπτό όπως καταγράφηκε στο Sport24.gr

Δείτε συγκεντρωμένα τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο από την ώρα που ο Ολυμπιακός πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης. Οι αποκλειστικές εικόνες και τα videos του Sport24.gr! Η ζωντανή επικοινωνία μας με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο!

Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής ο Ολυμπιακός πάτησε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ επικρατώντας με 62-61 της ΤΣΣΚΑ ύστερα από μία επική ανατροπή. Και το Sport24.gr με τους απεσταλμένους στην Πόλη, τους συντάκτες του στα γραφεία του στην Αθήνα αλλά και στους ...δρόμους του Πειραιά, κάλυψε τη μεγάλη "ερυθρόλευκη" βραδιά.

Πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας, τρία ελληνόπουλα. Ο πρώτος σκόρερ, Κώστας Παπανικολάου , που εξήγησε γιατί οι "ερυθρόλευκοι" έγραψαν ιστορία. Ο άνθρωπος που πέτυχε το νικητήριο καλάθι, ο Γιώργος Πρίντεζης , ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε χρόνια να ζήσει κάτι παρόμοιο. Και φυσικά ο MVP της διοργάνωσης, Βασίλης Σπανούλης, με την εκπληκτική δήλωση ότι θα κάνει 10 παιδιά!

Την ώρα βέβαια που οι παίκτες του Ολυμπιακού μιλούσαν μετά την απονομή, οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί πίσω στην πατρίδα το "έκαιγαν" στο Πασαλιμάνι. Το Sport24.gr ήταν στους πανηγυρισμός και σας μετέφερε το κλίμα με φωτογραφίες και videos.

Παράλληλα στα γραφεία του Sport24.gr είχαμε ζωντανή επικοινωνία με τους απεσταλμένους μας στην Πόλη αλλά και με εσάς, στο θριαμβευτικό Live Video Chat με τους Μ. Μίχαλο, Στ. Τριαντάφυλλο.

Κατά τη διάρκειά του, βγήκε στον "αέρα" του Sport24.gr ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και μας μίλησε για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού!

Πίσω στην Πόλη οι απεσταλμένοι μας κατέγραφαν τα πάντα με τις κάμερες τους:

Ήταν στο γλέντι των πρωταθλητών στο κλαμπ "Ρέινα"!

"Τρύπωσαν" φυσικά νωρίτερα και στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού καταγράφοντας τους πανηγυρισμούς.

Για να γυρίσουμε και πάλι στα γραφεία μας στην Αθήνα όπου καταγράψαμε tweets για τον τελικό από Τσίλντρες και Νικοπολίδη μέχρι Ρουβά και Ζεράρντ Πικέ!

Και βέβαια θα είμαστε και το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης. Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ